94 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Melanzane a falde

Nowość

Doskonałej jakości bakłażany w cząstkach w zalewie z oliwą z oliwek, octem winnym, dodatkiem ostrej papryczki, czosnkiem, ziołami i przyprawami. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Salame Ventricina

Nowość

Dojrzewające salami wieprzowe o średniej wielkości okach. Pikantnie doprawione. Idealnie nada się na desce wędliny do popołudniowego aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Carciofi con gambo

Nowość

Doskonałej jakości karczochy z nóżką z regionu Kampania, w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem oliwy z oliwek extravergine z pierwszego tłoczenia oraz przypraw. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Stagionato Pressato „Primula”

Nowość

Dojrzewająca włoska szynka wieprzowa "Primula". Ma niezwykle słodki smak, jest aromatyczna oraz bardzo przyjemna dla podniebienia. Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Crudo Mattonella

Nowość

Dojrzewająca włoska szynka wieprzowa. Ma słodki i trwały smak, Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.

Delduca - placeholder
Nowość

Mortadella La Nera al tartufo

Nowość

Mortadella wieprzowa "La Nera" z płatkami trufli czarnej letniej. Najwyższej jakości wędlina dla koneserów z regionu Emilia-Romania. Doskonała do wyszukanych panini i tostów, na pizzę i pinsę gourmet. Znakomita na deskę wędlin gourmet. Pokrojona w kostkę stanowi doskonały dodatek do wyszukanego aperitivu. Idealnie komponuje się z szampanem.

Delduca - placeholder
Nowość

Mortadella La Rossa con pistacchio al peperoncino

Nowość

Mortadella wieprzowa "La Rossa" z kawałeczkami pistacji i płatkami peperoncino. Wysokiej jakości wędlina z regionu Emilia-Romania. Doskonała do panini i kanapek, na wyszukane tosty, pizzę czy pinsę. Znakomita na deskę wędlin. Pokrojona w kostkę stanowi doskonały dodatek do aperitivu. Idealnie komponuje się z czerwonym winem.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Nebbiolo d’Alba DOC

Nowość

Eleganckie czerwone wino o wielkiej osobowości, pochodzące ze starożytnej winorośli, od zawsze związanej z Piemontem, jego historią i tradycją.  Idealne do tradycyjnych gotowanych mięs piemonckich, średnio dojrzałych serów, takich jak Castelmagno i makaronów z sosami mięsnymi, np. ragù wołowego.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Moscato d’Asti DOCG

Nowość

Białe wino deserowe ze szczepu Moscato Bianco wywodzące się ze wzgórz dolnego Piemontu, obszaru między Castagnole delle Lanze i Guazzolo d'Asti. Doskonale komponuje się ze świeżymi i wytrawnymi wypiekami, słodyczami nadziewanymi budyniem, włoskimi babkami wielkanocnymi i bożonarodzeniowymi.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Albarossa Piemonte DOC

Nowość

Czerwone wino ze szczepu Albarossa z Monferrato Alessandria - Olivola o intensywnym, głębokim rubinowym kolorze, nagrodzone złotym medalem Berliner Wine Trophy 2022. Znakomite zwłaszcza do dań mięsnych, w szczególności dań typowych dla kuchni okolic Monferrato.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Gavi di Gavi DOCG

Nowość

Białe wino ze szczepu Cortese Gentile z certyfikatem DOCG z gminy Gavi w Piemoncie. Doskonałe jako aperitif i akompaniament zwłaszcza słonych przystawek. Idealne do włoskich pierwszych dań na bazie ryb.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata DOP to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Bocconi di bufala Salerno

Nowość

Bocconcini di Bufala Campana DOP to kuleczki mozzarelli z mleka bawolego z regionu Kampania. Znakomite na pizzę, zwłaszcza do klasycznej caprese.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Masło z truflą Occelli® Burro con tartufo d’estate

Masło z mleka krowiego z dodatkiem trufli letniej. Idealne do makaronów, dań typu fonduta i patè. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka rozsmarowane na grzance lub jako dodatek do klasycznej jajecznicy.

Delduca - placeholder
Nowość
Valcolatte

Ser Perline di mozzarella 120g

Nowość

Mozzarella w formie malutkich kuleczek o wadze 1 grama z pasteryzowanego mleka krowiego. 100% produkt włoski. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite na zimno jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki, jak też na ciepło np. na pizzę gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość

Prosciutto stagionato CRU’ Dolce Del Duca

Nowość

Szynka wieprzowa, dojrzewająca minimum 12 miesięcy. Aromatyczna, o delikatnym "słodkim" smaku i zwartej strukturze. Doskonale komponuje się z wieloma daniami, od przystawek aż po desery.

Delduca - placeholder
La Felinese

Prosciutto crudo Parma DOP

Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA