![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Occelli®-con-frutta-e-Grappa-di-Moscato-315x315.jpg)
Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato
Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/occelli-in-foglie-di-castagnook-315x315.png)
Ser Occelli® in foglie di castagno
Długodojrzewający twardy ser z mleka koziego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca. Znakomity jako przystawka i dodatek do makaronów i mięsnych drugich dań. Doskonały w akompaniamencie wielkich piemonckich win takich jak Barolo czy Barbaresco, jak też ciemnego rzemieślniczego piwa.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/09/occelli-nel-fieno-maggengook-315x315.png)
Ser Occelli® nel fieno Maggengo
Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/SCORZABIONDA-1-370x252.jpg)
Ser Scorzabionda
Ser średnio dojrzewający z mleka koziego o białym, kruchym miąższu i intensywnym aromacie, dojrzewający w sianie przez minimum 60 dni. Doskonały jako oryginalne aperitivo z kieliszkiem musującego białego wina. Znakomity również z dodatkiem musztardki dyniowej lub figowej lub też z miodem akacjowym.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/05/sfoglia-370x237.png)
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/09/crutin-315x315.png)
Ser z truflą letnią Crutin
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/fusilli-205x315.jpg)
Voiello Fusilli
Wysokiej jakości makaron o kształcie świderków firmy Voiello tłoczony na matrycach z brązu. Doskonały do dań głównych, zapiekanek, sałatek i zup. Idealnie komponuje się z sosem pomidorowym z oliwkami, anchois i kaparami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/linguine1-92x315.jpg)
Voiello Linguine
Linguine jest to rodzaj długiego makaronu z mąki durum. Szczególny kształt tego makaronu sprawa, iż idealnie komponuje się z sosami na bazie ryb.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/penne-rigate-204x315.jpg)
Voiello Penne rigate
Jeden z najbardziej znanych i popularnych makaronów w kształcie skośnej rurki, pochodzący z regionu Kampanii w południowej części Italii.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/rigatoni-216x315.jpg)
Voiello Rigatoni
Makaron rurki żebrowane Voiello
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/spaghetti--370x110.jpg)
Voiello Spaghetti
Spaghetti to długi i cienki makaron o okrągłym przekroju. Produkowany wyłącznie z mąki durum i wody.