44 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Olive Taggiasche denocciolate

Nowość

Drylowane, włoskie, ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek, makaronów, mięs. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Pesto alla Genovese

Nowość

Pesto z bazylii Basilico Genovese. Produkt gotowy, pasteryzowany. Znakomity jako sos do makaronów, lasagne i kluseczek gnocchi. Doskonale pasuje do szerokiej gamy dań, przystawek i przekąsek.

Delduca - placeholder
Citres

Carciofini

Karczochy w zalewie. Idealne jako dodatek lub przekąska. Wyśmienicie smakują z panini. Polecamy podawać je z porchettą.

Delduca - placeholder
Citres

Cipolle Borettane all’aceto balsamico di Modena

Cebulki boretańskie w occie balsamicznym Aceto Balsamico di Modena IGP z regionu Veneto. Cebulki marynowane o unikalnym, delikatnym smaku. Znakomite do wędlin i dań głównych, zwłaszcza dań mięsnych.

Delduca - placeholder
Citres

Frutti del Cappero

Frutti del cappero to owoce kaparowca marynowane w occie winnym i pasteryzowane. Doskonałe do aperitivo, na pizzę i dodatek do wielu dań.

Delduca - placeholder
Citres

Aglio Alla Siciliana

Obrane ząbki czosnku, pikantnie doprawiane. W zalewie olejowo-octowej, m.in. z pietruszką, papryczką i rozmarynem. Idealne w ramach aperitifu lub w sałatkach.

Delduca - placeholder
Citres

Giardiniera

Mieszanka warzyw w zalewie słodko-kwaśnej z octem winnym i solą jodowaną. Doskonale sprawdzi się zarówno jako dekoracja, dodatek do potraw bądź składnik dań głównych.

Delduca - placeholder
Citres

Olive verdi giganti

Włoskie, olbrzymie zielone oliwki z pestką. Soczyste i bardzo smaczne. Szczególnie polecane jako dodatek do aperitif. Doskonale wzbogacają smak sałatek, przekąsek i dań, świetne na ekskluzywną pizzę Gourmet Top.

Delduca - placeholder
Citres

Peperoni grigliati

Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego. Marynata gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, świetnie smakuje również na pizzy.

Delduca - placeholder
Citres

Pomodori secchi

Suszone pomidory w oleju. Delikatne i aromatyczne. Znakomite jako przystawka na zimno. Doskonałe do dań głównych i makaronów.

Delduca - placeholder
Citres

Pronto Toast

Gotowy sos wielowarzywny na tosty i przekąski.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

I Giacomini

Nowość

Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani

Nowość

Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno. 

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Masło Burro Carpenedo

Masło ze świeżej śmietany z górskich pastwisk północnych Włoch. Doskonałe jako dodatek do ciepłej polenty i grzanek oraz wypieku podpłomyków, babek, rogalików i ciast.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Baronerosso® al Barbera D’Asti DOCG

Baronerosso to rzemieślniczy ser dojrzewający z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w winogronach Barbera i winie "Barbera d'Asti DOCG". Otula smakiem, pozostawiając przyjemny posmak czerwonego wina i wiśni. Ser do degustacji. Znakomity z winem Barbera D'Asti, Cabernet czy Chardonnay.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobirraio

Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie, o miesięcznym okresie dojrzewania. Idealny do desek serów i do piwa.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Gorgonzola DOP Dolce

Łagodny ser pleśniowy z mleka krowiego o bardzo kremowym i miękkim sercu. Wytwarzany z wyselekcjonowanego mleka włoskiego, pochodzącego z obszaru objętego nadzorem włoskiego Konsorcjum ochrony jakości produktów. Idealny solo i na deskę serów. Znakomity również do stworzenia doskonałych kremowych sosów.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Hyrkus di Capra

Gorgonzola z pasteryzowanego mleka koziego o miękkiej, kremowej konsystencji. Ser rzemieślniczy, dojrzewający, umiarkowanie pleśniowy. Ser do degustacji. Doskonały na elegancką deskę serów.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA