31 produktów

Bresaola a fettine

To włoska wędlina najwyższej jakości - dojrzewająca polędwica wołowa w plasterkach. Mięso jest miękkie i aromatyczne, ma delikatny, lekko słonawy smak. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych.

Bresaola TOP Punta d’anca IGP

Mięso z polędwicy wołowej wysokiej jakości. Otrzymywane ze „szlachetnych” mięśni wołowych (Punta d’anca), które zgodnie z tradycyjną recepturą, po soleniu i natarciu ziołami zostawia się do wyschnięcia i sezonowania.

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

De Cecco Lasagne

Lasagne De Cecco

Mortadella a fettine

Mortadella w plasterkach. Mięso wieprzowe z włoskich tusz, mielone i gotowane z dodatkiem słoniny i aromatycznych ziół. Posiada wyjątkowy i niepodrabialny aromat.

Pancetta affumicata

Doskonałej jakości dojrzewający boczek wieprzowy. To oryginalna włoska pancetta poddawana wędzeniu w procesie przygotowywania. Dzięki tradycyjnym metodom wytwarzania i wędzenia boczek uzyskuje niezrównany smak i aromat.

Pandoro

Klasyczna babka waniliowa bez dodatków

Prosciutto cotto a fettine

Włoska dojrzewająca szynka wieprzowa w plasterkach. Aromatyczna, o słodko-słonym, delikatnym smaku. To wędlina idealnie nadająca się na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy albo składnik dań głównych.

Prosciutto Cotto Fattoria

Gotowana szynka z udźca wieprzowego z dodatkiem soli, rozmarynu, pieprzu, czosnku i białego wina. Jest to włoskie mięso o gwarantowanej wysokiej jakości i niepowtarzalnym smaku.

Prosciutto Cotto Ricco

Gotowana szynka wieprzowa z dodatkiem soli i przypraw. Posiada dość gęstą konsystencję i o intensywny różowy kolor. To wyjątkowa włoska wędlina, niezwykle aromatyczna i smaczna. Jest najpopularniejszą szynką delikatesową we Włoszech, wykorzystywana do kanapek, pizzy i sałatek.

Prosciutto crudo estero a fettine

Szynka wieprzowa dojrzewająca 8-9 miesięcy, podana w plasterkach. Aromatyczna, o delikatnym lekko słodkim smaku. Idealna wędlina jako przystawka do dań głównych lub ich składnik, nadaje się również do kanapek i pizzy.

Prosciutto crudo nazionale a fettine

Tradycyjna szynka wieprzowa dojrzewająca w plasterkach. Włoska wędlina, niezwykle aromatyczna, o delikatnym słodko-słonym smaku. Nadaje się jako przystawka lub składnik dań głównych i pizzy.

Riso Carnaroli

Carnaroli to ryż średniego ziarna, "super cienki". Zwany "królem ryżu”.

Riso Vialone nano

Ryż Vialone Nano Veronese (IGP) to nazwa owocowo-warzywnego produktu o chronionym oznaczeniu geograficznym, typowym dla Południowej Werony.

Salame Campagnolo a fettine

Włoskie salami charakteryzujące się wyrazistym smakiem i aromatem. Idealne do kanapek oraz jako osobna przekąska. Stanowi wykwintne połączenie z czerwonym winem.

Ser Dobbiaco

Dobbiaco jest serem twardym powstającym z pełnego mleka krowiego, który dojrzewa od 2 do 6 miesięcy.

Ser Fresco capra

Miękki ser pleśniowy z mleka koziego.

Ser Gorgonzola Bavarese Piccante in stanghe

Pleśniowy ser gorgonzola z mleka krowiego o zdecydowanym, pikantnym aromacie i średnio twardej konsystencji. Okres dojrzewania 60 dni.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

string(5) "test "