24 produkty

Capperi al sale

Najbardziej cenionymi we Włoszech są „małe” kapary. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Capperi medi

Aromatyczne właściwości zawarte są w pąkach kwiatów powszechnie zwanych kaparami. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Capperi piccoli

Najbardziej cenionymi we Włoszech są „małe” kapary. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

Olio di oliva extravergine in confezione da 5 lt

Oliwa z oliwek to olej roślinny o zmiennym zabarwieniu od złocistożółtego do żółtozielonego, charakterystycznym zapachu oraz specyficznym smaku.

Olio di oliva extravergine LUGLIO

Wykwintna oliwa bardzo wysokiej jakości uzyskana bezpośrednio z oliwek, tłoczona na zimno wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.

Olio extravergine d’oliva MASSERIA 100% biologiczna

Oliwa z oliwek extravergine Masseria pochodzi z pięknej Masseria del Duca, będącej własnością Societa Agricola F.lli. Cassese s.s., która wraz z upływem lat stała się jedną z najważniejszych i najbardziej dynamicznych spółek rolniczych we Włoszech.

Olive Verdi giganti

Gigantyczne i soczyste zielone oliwki.

Olive verdi giganti Cerignola

Duże zielone oliwki z pestkami. Szczególnie wskazane jako dodatek do aperitif, idealnie wzbogacają też smak sałatek i wielu innych przepisów.

Pancetta affumicata

Doskonałej jakości dojrzewający boczek wieprzowy. To oryginalna włoska pancetta poddawana wędzeniu w procesie przygotowywania. Dzięki tradycyjnym metodom wytwarzania i wędzenia boczek uzyskuje niezrównany smak i aromat.

Pomodori pelati

Włoskie pomidory bez skórki

Pomodori pelati salsati

Włoskie pomidory bez skórki w soku pomidorowym

Ignalat

Ser Burrata

Burrata to świeży włoski serek z mleka krowiego, specjalność włoskiego regionu Apulia. Na zewnątrz przypomina jeden z najbardziej znanych delikatesów włoskich, mozzarellę. Jej odmienność odkrywamy dopiero po przekrojeniu burraty - sercem burraty jest aksamitna, kremowa stracciatella.

Ignalat

Ser Burrata affumicata

Burrata affumicata to wędzona burrata wypełniona świeżym serkiem stracciatella.

Ignalat

Ser Burrata con tartufo

Burrata jest specjalnością regionu Apulia we Włoszech. Swój wyśmienity smak zawdzięcza swojej miękkości i delikatności.

Valcolatte

Ser Caciocavallo dolce (provola)

Caciocavallo jest słodkim serem o żółtym intensywnym kolorze, dość zwarty o delikatnym smaku.

Ser Dobbiaco

Dobbiaco jest serem twardym powstającym z pełnego mleka krowiego, który dojrzewa od 2 do 6 miesięcy.

Ignalat

Ser Mozzarella treccia

Pleciony ser Mozzarella wytwarzany z mleka krowiego.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

string(5) "test "