Ser Occelli Espina Gin

77 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli Espina Gin

Nowość

Dojrzewający ser z mieszanki mleka owczego i krowiego (w 100% pochodzenia włoskiego). Uszlachetniany w ginie i liściach szpinaku. Świetnie pasuje do owocowego białego wina, do wypróbowania z Ginem, np. w ramach degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Asiago DOP Fresco Nero

Nowość

Delikatny ser półtwardy z mleka krowiego z czarną skórką oraz certyfikacją DOP. Słodki i delikatny ser dojrzewający minimum 40 dni. Wybitnie sprawdzi się na desce serów podczas aperitifu.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Tavoliere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający. Serce sera jest półtwarde oraz dziurawe. Produkt idealny do deski wędlin i serów przy akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Fontina DOP

Fontina to włoski ser z mleka krowiego, któremu nadano w 1995 roku certyfikat DOP – Chronionej Nazwy Pochodzenia. Ser ma elastyczną konsystencję, dobrze się topi, jest on o kolorze jasnosłomkowym oraz z regularnymi oczkami. Świetnie nadaje się do przyrządzania przystawek i dań głównych.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Hyrkus di Capra

Gorgonzola z pasteryzowanego mleka koziego o miękkiej, kremowej konsystencji. Ser rzemieślniczy, dojrzewający, umiarkowanie pleśniowy. Ser do degustacji. Doskonały na elegancką deskę serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Millefoglie al Tartufo

Nowość

Ser z surowego mleka krowiego bez laktozy. Cieniutkie warstwy poprzeplatane smugami czarnej trufli z Acqualagna. Ten delikatnie słony i pikantny ser smakuje wybitnie solo oraz jako część degustacji przy czerwonym winie.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Millefoglie al Marzemino

Nowość

Ser z surowego mleka krowiego uszlachetniany winem Marzemino Passito. Bez laktozy, półtwardy, o wyraźnym winnym aromacie. Idealny do degustacji w akompaniamencie wina lub solo.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Ciock

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego bez laktozy uszlachetniany winem Cabernet i Merlot. Na skórce pokryty wytłoczynami z czerwonych winogron. Wybornie smakuje solo oraz jako część aperitivu czy degustacji z czerwonym winem.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Tonka & Vermouth

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Foglia Noce

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA