Polselli Farina senza glutine per Pizza

47 wpisów
Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina senza glutine per Pizza

Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Super GIALLA

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 o dużej sile i dużej zawartości białka. Polecana zwłaszcza do wypieków na zaczynie, o długim czasie wyrastania (24-26 godzin). Idealna do wszystkich wypieków, w tym chleba, pizzy, ciast

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina alla Canapa

Mąka pszenna z dodatkiem mąki z nasion konopi ma dość ciemny, lekko zielonkawy kolor i pełny orzechowy smak.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina alla Paprika

Mąka pszenna z papryką wyróżnia się swoim czerwono-koralowym kolorem z widocznymi ciemniejszymi punkcikami.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina al Grano Arso

Mąka pszenna z dodatkiem mąki z palonego ziarna, o wyższej zawartości białka i zwiększonej zawartości soli mineralnych. Dobrze komponuje się z brokułami, świeżą kiełbasą wieprzową, skorupiakami (omułkami, małżami), szparagami.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP

Ser Pecorino Romano DOP to włoski twardy ser podpuszczkowy wyprodukowany z pełnotłustego mleka owczego. Należy do rodziny serów dojrzewających. Ten włoski ser owczy charakteryzuje się słonym, pikantnym smakiem oraz intensywnym aromatem. Jest zwarty i wyjątkowo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina al Farro

Mąka pszenna z dodatkiem mąki orkiszowej i aktywnych zarodków pszenicy.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA