Polselli Farina Mix La Romana Verde

Polselli Farina Mix La Romana Verde
Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Olio extravergine d’oliva Olitrana
Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine Olitrana z oliwek odmiany Itrana. Tłoczona na zimno, niefiltrowana 100% włoska oliwa z Sonnino w regionie Lacjum. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Olio extravergine d’oliva Punto G
Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Tłoczona na zimno, niefiltrowana 100% włoska oliwa z Sonnino w regionie Lacjum. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Olive nere senza osso in latta
Drylowane hiszpańskie czarne oliwki w puszce bez pestek. Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy i innych dań.

Olive verdi senza osso in latta
Drylowane zielone oliwki hiszpańskie. Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy i innych dań.

Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.

Polselli Farina Orzo Tostato
Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami

Polselli Farina Mix Contemporanea
Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości

Polselli Farina Linea Zero tipo 1
Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.

Polselli Farina Linea Zero tipo 2
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin