8 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G

Nowość

Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder

Ser Fresco capra

Miękki, aksamitny serek pleśniowy z mleka koziego o lekkiej, elastycznej konsystencji, dojrzewający min. 15 dni. Ser o bardzo szerokich zastosowaniach. Znakomity solo jak i w zestawieniach na słono i słodko

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Delduca - placeholder

Black Angus Affumicato

Wędzona wołowina dojrzewająca krów rasy Black Angus. Najwyższej jakości produkt Gourmet TOP. Doskonała jako przystawka i przekąska. Doskonała na wykwintną pizzę i pinsę gourmet.

Delduca - placeholder

Bresaola TOP Punta d’anca IGP

Mięso z polędwicy wołowej wysokiej jakości, otrzymywane ze „szlachetnych” partii mięśni wołowych (Punta d’anca). Miękka i aromatyczna, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych, idealna w dietach. Doskonała na pizzy, do kanapek i przystawek. Znakomita jako carpaccio z bresaoli z rukolą i serem grana.

Delduca - placeholder
Toscobosco

Carpaccio di tartufo nero

Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Trufla jest doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.

Delduca - placeholder

Petto d’oca affumicato

Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.

Delduca - placeholder

Ser Gorgonzola dolce DOP

Gorgonzola dolce DOP ser pleśniowy z mleka krowiego o charakterystycznym łagodnym smaku, z delikatnymi żyłkami pleśni. Ser niezwykle uniwersalny, znakomity na deskę serów i do jedzenia bezpośrednio łyżeczką.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA