![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/08/PINSA-370x247.png)
Base per Pinsa Romana
Wstępnie wypieczona Pinsa Romana to baza pod prawdziwą, oryginalną rzymską pinsę, której początki sięgają starożytnego Rzymu. Obłożona najwyższej jakości włoskimi składnikami to doskonała alternatywa dla pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/0000000018522_medium-315x315.jpg)
Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0
Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/farina-supefine-soft.png)
Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/orzo-tostato.png)
Polselli Farina Orzo Tostato
Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideal-per-Dolci-315x315.jpg)
Polselli Farina 00 Ideale per Dolci
Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/porchetta-Ariccia-244x315.jpg)
Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.