Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
Panettone al Radicchio Rosso di Treviso IGP
Tradycyjna bożonarodzeniowa włoska babka na zakwasie. Środek wypełniony jest kandyzowaną cykorią z certyfikacją Treviso IGP.
Panettone Ciliegia di Marostica IGP e More
Tradycyjna bożonarodzeniowa włoska babka na zakwasie. Deser wypełniony jest kandyzowanymi czereśniami z miasteczka Marostica IGP oraz morwami, nie zawiera rodzynek ani skórek z kandyzowanych cytrusów.
Panettone Con Crema al Caramello Salato
Tradycyjna włoska babka bożonarodzeniowa Panettone z kremem ze słonego karmelu.
Panettone antico
Tradycyjna włoska babka bożonarodzeniowa Panettone z australijskimi rodzynkami oraz kandyzowanymi owocami cedru (cytronami).
Panettone glassato alle mandorle
Włoska babka bożonarodzeniowa Panettone pokryta migdałami oraz migdałowym lukrem, a także skrywająca pyszne sułtańskie rodzynki.
Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone alle bollicine
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con crema al limone
Włoska babka Panettone z kremem cytrynowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con gocce di cioccolato
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z groszkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Panettone
Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Cantucci alle mandorle
Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.
Wino Bianco Lison
Najbardziej typowe białe wino w całej gamie Lison Pramaggiore. Elegancki bukiet o aromatach polnych kwiatów i świeżych owoców. Świeże i proste, z przyjemnym migdałowym wykończeniem. Znakomite jako aperitif, do przystawek, ryb i białych mięs.
Wino Cabernet Sauvignon
Wino czerwone ze szczepów wywodzących się z Bordeaux o aromatach dojrzałych czerwonych owoców, z wyraźnymi nutami wiśni maraska. Znakomite z wyrazistymi w smaku włoskimi pierwszymi daniami oraz mięsnymi drugimi daniami. Wszechstronne i uniwersalne wino, które dobrze komponuje się ze znakomitą większością dań.
Wino Chardonnay DOC
Wino białe ze szczepu wywodzącego się z Burgundii o kwiatowych i owocowych aromatach, z wyraźnymi nutami jabłka golden, białej brzoskwini i kwiatów akacji. Bardzo przyjemne nuty mineralne, harmonijne połączenie miękkości ze świeżością. Znakomite jako aperitif, do przystawek i wszelkich rodzajów ryb oraz łagodnych serów.
Wino Merlot DOC Venezia
Czerwone wytrawne wino o intensywnym rubinowym kolorze z delikatnymi odcieniami purpury. Świeży owocowy bukiet z aromatami czerwonych owoców. Doskonałe do typowych wędlin regionu Veneto i makaronów z sosami mięsnymi.