Nasze produkty

Oferujemy wyselekcjonowane produkty najwyższej jakości, dzięki którym każda potrawa nabierze prawdziwego włoskiego charakteru.

U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
28 produktów
Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Fontina DOP

Fontina to włoski ser z mleka krowiego, któremu nadano w 1995 roku certyfikat DOP – Chronionej Nazwy Pochodzenia. Ser ma elastyczną konsystencję, dobrze się topi, jest on o kolorze jasnosłomkowym oraz z regularnymi oczkami. Świetnie nadaje się do przyrządzania przystawek i dań głównych.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Tavoliere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający. Serce sera jest półtwarde oraz dziurawe. Produkt idealny do deski wędlin i serów przy akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA „L’ITALIA A TUTTA BIRRA” EDIZIONE LIMITATA

Nowość

Limitowana edycja piwa Menabrea "L'Italia a tutta birra" z wizerunkami najsłynniejszych włoskich miast. Klasyczne włoskie jasne piwo dolnej fermentacji typu Premium Lager, o delikatnym, zrównoważonym aromacie i pełnym smaku. Znakomite do pizzy, skorupiaków i warzyw. Doskonale komponuje się z wieloma potrawami.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Monteterno al tartufo nero

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowaną pizzę Gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° STRONG

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji typu Premium Strong Lager, podwójnie słodowane, o bogatej strukturze, dobrym, pełnym ciele i pełnym smaku. Wytwarzane na alpejskiej wodzie, ze słodu jęczmiennego i chmielu. Znakomite do wędlin, makaronów, czerwonych mięs, dojrzewających serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° AMBRATA

Nowość

Specjalność browaru, piwo do celebrowania. Włoskie piwo bursztynowe typu Märzen na bazie alpejskiej wody, ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu. Piwo o dobrym ciele, delikatnej i kremowej strukturze, pełnym smaku. Znakomite do skorupiaków, białych mięs, dojrzałych serów, risotto i dań z ryżu.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA ZERO ZERO 0,0%

Nowość

Włoskie piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji typu Lager o harmonijnym, pełnym smaku i delikatnej goryczce. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu. Idealne do owoców morza, dań z ryżu, świeżych serów, deserów.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA ARTE IN BOTTIGLIA

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji, niefiltrowane, ustrukturyzowane, o harmonijnym i świeżym smaku. Zrodzone z pasji i kreatywności. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, słodu pszenicznego i chmielu. Idealne w różnych kombinacjach smakowych: znakomite do tempury, wieprzowiny, świeżych serów, a nawet delikatnych słodyczy.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° WEISS

Nowość

Włoskie białe piwo górnej fermentacji typu Weiss, niefiltrowane, ustrukturyzowane, o harmonijnym, świeżym smaku. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, słodu pszenicznego, chmielu i drożdży. Znakomite do deserów. Doskonale komponuje się z szerokim wachlarzem potraw.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° BIONDA

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji typu Premium Lager na alpejskiej wodzie, ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu, o delikatnym, zrównoważonym aromacie i pełnym smaku. Znakomite do pizzy, skorupiaków i warzyw. Doskonale komponuje się z wieloma potrawami.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce oraz dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Perlagrigia sotto cenere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA