Ser Robiola di Capra sac-à-poche
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/image_2024_03_01T13_16_23_474Z-315x315.png)
Ser Robiola di Capra sac-à-poche
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/hyrcus-regionali-346x315.jpg)
Ser Hyrkus di Capra
Gorgonzola z pasteryzowanego mleka koziego o miękkiej, kremowej konsystencji. Ser rzemieślniczy, dojrzewający, umiarkowanie pleśniowy. Ser do degustacji. Doskonały na elegancką deskę serów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/tonkavermouth-315x315.jpg)
Ser Capra Tonka & Vermouth
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/30304foglianoce-1-315x315.jpg)
Ser Capra Foglia Noce
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capratraminer.jpg)
Ser Capra Traminer
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, nie zawiera laktozy. Uszlachetniany białym winem Traminer. Idealnie sprawdzi się solo jak i w akompaniamencie wina i wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/pepeolioevo-315x315.jpg)
Ser Capra Pepe & Olio E.V.O.
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z pieprzem i oliwą z oliwek extravergine, bez laktozy. Zawinięty w liście orzecha włoskiego, zgodnie ze starożytną metodą konserwowania sera i wzbogacania jego walorów smakowych. Idealnie sprawdza się solo lub jako część degustacji przy akompaniamencie wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capra-timo-perenzin-347x315.png)
Ser Capra Timo
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, muśnięty oliwą i oprószony tymiankiem. Nie zawiera laktozy. Idealny solo jak i na talerz wędlin i serów, zwłaszcza w akompaniamencie owoców i wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capra-fieno-370x280.png)
Ser Capra Fieno
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/bianco_di_langa_al_tartufo_destate_63_kg-315x315.jpg)
Ser Occelli® Bianco di Langa al Tartufo
Ser na podpuszczce pochodzenia roślinnego wytwarzany z wysokiej jakości włoskiego mleka krowiego i koziego, wzbogacony płatkami trufli letniej. Znakomity zarówno jako przystawka jak i zwieńczenie posiłku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/verzin_di_capra-315x315.jpg)
Ser Occelli® Verzin 100 % Capra
Ser pleśniowy w 100% z mleka koziego. Idealny sam lub rozsmarowany na grzance. Doskonały jako dodatek do makaronów lub kluseczek gnocchi.