Ser Asiago DOP Fresco Nero

212 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość

Ser Asiago DOP Fresco Nero

Nowość

Delikatny ser półtwardy z mleka krowiego z czarną skórką oraz certyfikacją DOP. Słodki i delikatny ser dojrzewający minimum 40 dni. Wybitnie sprawdzi się na desce serów podczas aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Pesto di pistacchi

Nowość

Pistacjowe pesto jest idealnym wyborem dla miłośników słonych smaków. Krótka lista składników (pistacje, olej słonecznikowy, oliwa, sól, pieprz) czyni produkt prozdrowotnym, a zdecydowany i intensywny smak podbije walory smakowe wielu dań. Wyjątkowo kremowa konsystencja nada wyrazistości daniom na bazie makaronu czy ryżu ze skorupiakami.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Tavoliere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający. Serce sera jest półtwarde oraz dziurawe. Produkt idealny do deski wędlin i serów przy akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Fontina DOP

Fontina to włoski ser z mleka krowiego, któremu nadano w 1995 roku certyfikat DOP – Chronionej Nazwy Pochodzenia. Ser ma elastyczną konsystencję, dobrze się topi, jest on o kolorze jasnosłomkowym oraz z regularnymi oczkami. Świetnie nadaje się do przyrządzania przystawek i dań głównych.

Delduca - placeholder

Porchetta Maialino Arrosto KG12 + con lonza al naturale

Pieczone prosię w całości nadziewane schabem wieprzowym, przyprawione solą i naturalnymi aromatami. Gotowe do podpieczenia w piekarniku. Wyjątkowe rozwiązanie na imprezę, przyjęcie czy szczególną kolację w większym gronie.

Delduca - placeholder
Nowość

Mortadella al tartufo Leoncini

Nowość

Mortadella wieprzowa z truflą. Wędlina dla koneserów z regionu Wenecja Euganejska. Doskonała do wyszukanych panini i tostów, na pizzę i pinsę gourmet. Znakomita na deskę wędlin gourmet. Pokrojona w kostkę stanowi doskonały dodatek do wyszukanego aperitivu. Idealnie komponuje się z szampanem.

Delduca - placeholder
Nowość

SANBITTèR ROSSO (10 x 100 ml)

Nowość

Sanbittèr jest napojem bezalkoholowym, produkowanym od 1961 r. Gorzkawy smak, krwistoczerwony kolor, musujące bąbelki - Sanbittèr to prawdziwa ikona wśród aperitifów. Serwuj go jako część aperitifu - do serów, chipsów, grissini.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g

Nowość

Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA