
Condimento al basilico
Oliwa z oliwek extra virgin z naturalnym aromatem bazylii. Oliwa tłoczona jest na zimno z oliwek w 100% włoskich. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza sałatek, makaronów, pizzy, włoskich grzanek (bruschetta), caprese i dań na zimno.

Condimento agli agrumi
Oliwa z oliwek extra virgin aromatyzowana cytrusami (cytryną i mandarynką). Oliwa tłoczona jest na zimno w 100% z włoskich oliwek. Cytrusowy aromat wzbogaci letnie sałatki i dania na bazie ryb.

Condimento al peperoncino
Oliwa z oliwek extra virgin aromatyzowana ostrą papryczką peperoncino. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza makaronów, pizzy, grzanek i sałatek.

Condimento al limone
Oliwa z oliwek extra virgin z dodatkiem cytryny. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza makaronów, pizzy, włoskich grzanek – do bruschett, caprese i dań na zimno (np. sałatek ryżowych).

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Salame Firenze Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Firenze o aromacie kopru włoskiego, to klasyk wśród włoskich wędlin. Toskańska wędlina w naturalnym jelicie, dojrzewająca 80 dni. Polecana do kanapek (np. focacci czy schiacciaty), na pizzę oraz na pinsę. Znakomita jako przekąska przy akompaniamencie czerwonego wina.

Salame Pimentoso
Dojrzewające salami z wieprzowiny w naturalnym jelicie. Pikantności nadaje mu wędzona ostra papryka. Smak pikantnego salami świetnie odnajdzie się na desce wędlin i serów.

Salame Ungherese Boschi
Dojrzewające salami z włoskiej wieprzowiny w naturalnym jelicie. Dojrzewa średnio 80 dni, ma cylindryczną formę. Idealne do kanapek, talerza wędlin, a także na pizzę czy pinsę.

Salame Contadino Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Contadino to wyjątkowa włoska wędlina. Charakteryzuje się nieregularnością naturalnej osłonki z jelita okalającej mięso, jest wiązane ręcznie oraz dojrzewa średnio 60 dni. Idealnie sprawdzi się w ramach deski wędlin i serów, a także w chrupiących focacciach czy schiacciatach, tworząc z innymi dodatkami wyjątkowe kanapki idealne na lunch.

Prosciutto Di Parma DOP 30 mesi
Najwyższej jakości Szynka Parmeńska DOP dojrzewająca minimum 30 miesięcy, bez kości. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Prosciutto Di Parma DOP 18 mesi
Szynka parmeńska DOP dojrzewająca 18 miesięcy. Dojrzewająca szynka wieprzowa crudo to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Olive Nocellara del Belice snocciolate
Sycylijskie zielone oliwki Nocellara bez pestek z Doliny Belice. Chrupiące, o mocnym, słodkim smaku. Bez pestek. Podawać jako aperitif z serami i wędlinami. Odpowiednie do sosów i pieczonych ryb.

Fantasia di mare con verdure
Fantazyjna sałatka morska z warzywami. Smaczne danie z marynowanych w oleju owoców morza i świeżych warzyw, bez posmaku octu. Idealna jako przystawka lub jako dodatek do wyszukanych sałatek. Gotowa do podania.