Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Burrata Tyffany 50 g (1,9 kg)
Kremowy serek mozzarella otoczony śmietanką zamknięty w kuleczce (50g). Burrata ma świeży smak, idealnie nadaje się do świeżych warzyw, na wierzch makaronu lub pizzy. Jej smak świetnie podkreśli oliwa, pieprz, rukola.

Ser Burrata Al Basilico Deliziosa 125 g
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Burrata aromatyzowana jest bazylią. Idealna na pizzę (po piecu) lub do makaronu (dodaj ją zimną, a ciepło dania delikatnie rozpuści jej wnętrze).

Ser Fior di Latte Deliziosa 100 g (3kg)
Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek (30 sztuk zanurzonych w wodzie). Elegancki i delikatny produkt na pizzę oraz do sałatek.

Ser Fior di Latte in cuscino monoporzione Deliziosa 100 g
Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek (30 sztuk zanurzonych w wodzie). Elegancki i delikatny produkt na pizzę oraz do sałatek.

Ser Ricotta Deliziosa 100 g
Świeży serek typu twarogowego o gęstej, kremowej konsystencji. Powstaje z serwatki. Idealna jako farsz do makaronów (tortellini, ravioli itp.) oraz doskonała jako składnik ciast i deserów.

Stracciatella Deliziosa in sac a poche 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Stracciatella Deliziosa 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Scamorza Affumicata Deliziosa 310 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 310 g, wyrazisty smak dzięki naturalnemu wędzeniu. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Nodino Deliziosa 50 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. O wyjątkowym kształcie (supełek). Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Ser Mozzarella Morbidissima Deliziosa (3,5 kg)
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duże kulki w opakowaniu zbiorczym zanurzone w wodzie. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Treccione Deliziosa 1 kg
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. 1 kg sera w formie warkocza. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Occhio Di Puglia
Średnio dojrzewający ser z masy parzonej z pasteryzowanego mleka. Charakteryzuje się kształtem ściętego stożka oraz wnętrzem pełnym oczek, powstałych w wyniku działania kultur starterowych. Ser jest świetnym kandydatem na deskę wędlin i serów w ramach aperitifu.

Salame Firenze Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Firenze o aromacie kopru włoskiego, to klasyk wśród włoskich wędlin. Toskańska wędlina w naturalnym jelicie, dojrzewająca 80 dni. Polecana do kanapek (np. focacci czy schiacciaty), na pizzę oraz na pinsę. Znakomita jako przekąska przy akompaniamencie czerwonego wina.

Salame Pimentoso
Dojrzewające salami z wieprzowiny w naturalnym jelicie. Pikantności nadaje mu wędzona ostra papryka. Smak pikantnego salami świetnie odnajdzie się na desce wędlin i serów.

Salame Ungherese Boschi
Dojrzewające salami z włoskiej wieprzowiny w naturalnym jelicie. Dojrzewa średnio 80 dni, ma cylindryczną formę. Idealne do kanapek, talerza wędlin, a także na pizzę czy pinsę.

Salame Contadino Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Contadino to wyjątkowa włoska wędlina. Charakteryzuje się nieregularnością naturalnej osłonki z jelita okalającej mięso, jest wiązane ręcznie oraz dojrzewa średnio 60 dni. Idealnie sprawdzi się w ramach deski wędlin i serów, a także w chrupiących focacciach czy schiacciatach, tworząc z innymi dodatkami wyjątkowe kanapki idealne na lunch.

Prosciutto Di Parma DOP 30 mesi
Najwyższej jakości Szynka Parmeńska DOP dojrzewająca minimum 30 miesięcy, bez kości. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Prosciutto Di Parma DOP 18 mesi
Szynka parmeńska DOP dojrzewająca 18 miesięcy. Dojrzewająca szynka wieprzowa crudo to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.