![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/giacomino-1024x683-1-370x247.jpg)
I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/skenal-1-370x291.jpg)
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speck-Sauris-Del-Duca-1-315x315.jpg)
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Salsiccia-Piccante-Sauris.-315x315.jpg)
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/toscobosco_13_0089_red-carpaccio-poland-315x315.png)
Carpaccio di tartufo nero
Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Trufla jest doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/filetto-Sauris-1-96x315.png)
Filetto di Sauris
Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/VENEZIA-PINOT-GRIGIO-79x315.png)
Wino Pinot Grigio
Pinot Grigio z winnicy Tenuta Sant’Anna, delikatne wino o szerokim aromacie i doskonałym smaku. Doskonałe jako aperitif. Znakomicie komponuje się z przystawkami z wędlin, daniami na bazie ryb, białego mięsa, serami i sosami serowymi oraz omletami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/PINOT-NERO-FRIULI_BOTTLESHOT-89x315.jpg)
Wino Pinot Nero Friuli DOC
Przyjemne i świeże Pinot Nero Friuli DOC to miękkie czerwone wino, owocowe, codzienne, o średniej intensywności. W nosie nuty czerwonych owoców i poziomek. Doskonałe do wędlin i serów o średnim okresie dojrzewania, do jagnięciny i drobiu oraz pierwszych dań np. risotto.