103 produkty
Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio incarto artigianale

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Pandoro classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna babka waniliowa na naturalnym zakwasie z cukrem pudrem do posypania. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Pandoro

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Panettone

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Cantucci alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle e pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Perlagrigia sotto cenere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA