Najświeższe mięso i ryby
W naszej ofercie znajdują się włoskie mięsa i ryby zarówno delikatne jak i wyraziste w smaku, miękkie, wykwintne i rozpływające się w ustach. Oferujemy mięso wieprzowe, wołowe, antrykoty i najlepsze włoskie kiełbasy.
Są to produkty idealnie nadające się do ciepłych kanapek panini i pizzy, stanowiące wspaniałe połączenie z polentą i makaronami.

Baccala’ alla vicentina
Baccala’ alla vicentina to regionalne danie w prowincji Vicenza

Baccala’ Mantecato
Baccala’ mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych, pysznych przekąsek serwowanych w Wenecji i okolicach.

Bottarga di muggine
Suszona ikra z cefala pospolitego (ryba z rodziny mugliowatych)

Carne Salada
Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

Costata
Stek Costata w przeciwieństwie do steku alla fiorentina zawiera także części mięśni, w tym także część mięśni kręgosłupa.

Filetti di alici
Filety z anchois. Silnie solone filety z sardeli europejskiej o bardzo silnym, zdecydowanym smaku.

Filetti Tonno Moro
Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro

Fiorentina
Stek Fiorentina to kawalek mięsa z kością z młodej wołowiny. Doskonały smak i jakość mięsa, w połączeniu ze specyficznym przygotowaniem sprawia, iz stek fiorentina jest jednym z najbardziej znanych dań kuchni toskańskiej.

Nero di seppia
Nero di seppia – atrament kałamarnicy. To oryginalna i ekskluzywna przyprawa dzięki której dania wzbogacone są o nutę śródziemnomorskiego smaku oraz zyskują niepowtarzalny, atrakcyjny wygląd.

Salsiccia fresca
Włoska kiełbasa wieprzowa, umieszczona w naturalnym jelicie
Zachwyć podniebienia swoich klientów
