Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Burrata Tyffany 50 g (1,9 kg)
Kremowy serek mozzarella otoczony śmietanką zamknięty w kuleczce (50g). Burrata ma świeży smak, idealnie nadaje się do świeżych warzyw, na wierzch makaronu lub pizzy. Jej smak świetnie podkreśli oliwa, pieprz, rukola.

Ser Burrata Al Basilico Deliziosa 125 g
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Burrata aromatyzowana jest bazylią. Idealna na pizzę (po piecu) lub do makaronu (dodaj ją zimną, a ciepło dania delikatnie rozpuści jej wnętrze).

Ser Fior di Latte Deliziosa 100 g (3kg)
Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek (30 sztuk zanurzonych w wodzie). Elegancki i delikatny produkt na pizzę oraz do sałatek.

Ser Fior di Latte in cuscino monoporzione Deliziosa 100 g
Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek (30 sztuk zanurzonych w wodzie). Elegancki i delikatny produkt na pizzę oraz do sałatek.

Ser Ricotta Deliziosa 100 g
Świeży serek typu twarogowego o gęstej, kremowej konsystencji. Powstaje z serwatki. Idealna jako farsz do makaronów (tortellini, ravioli itp.) oraz doskonała jako składnik ciast i deserów.

Stracciatella Deliziosa in sac a poche 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Stracciatella Deliziosa 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Scamorza Affumicata Deliziosa 310 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 310 g, wyrazisty smak dzięki naturalnemu wędzeniu. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Nodino Deliziosa 50 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. O wyjątkowym kształcie (supełek). Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Ser Mozzarella Morbidissima Deliziosa (3,5 kg)
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duże kulki w opakowaniu zbiorczym zanurzone w wodzie. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Treccione Deliziosa 1 kg
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. 1 kg sera w formie warkocza. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Zi’tore Frusinate IGP
Czerwone wino Frusinate IGP z winogron Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie sprawdzi się do grillowanych mięs, dziczyzny, tagliatelle al ragù.

Cloe Spumante Rosato Millesimato Brut Nature
Różowe wino musujące wysokiej jakości z winogron ze szczepu Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie pasuje do ryb, sushi, spaghetti z małżami oraz smażonych owoców morza.

Gizziello Frusinate IGP Rosato Frizzante
Różowe wino musujące z winogron szczepu Lecinaro, leżakujące 6 miesięcy w betonowych zbiornikach. Produkt wyprodukowany według zasad biodynamiki. Świetnie nada się do zup strączkowych, smażonych owoców morza oraz zapiekanej ryby w piekarniku.

Salame Firenze Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Firenze o aromacie kopru włoskiego, to klasyk wśród włoskich wędlin. Toskańska wędlina w naturalnym jelicie, dojrzewająca 80 dni. Polecana do kanapek (np. focacci czy schiacciaty), na pizzę oraz na pinsę. Znakomita jako przekąska przy akompaniamencie czerwonego wina.

Salame Pimentoso
Dojrzewające salami z wieprzowiny w naturalnym jelicie. Pikantności nadaje mu wędzona ostra papryka. Smak pikantnego salami świetnie odnajdzie się na desce wędlin i serów.

Salame Ungherese Boschi
Dojrzewające salami z włoskiej wieprzowiny w naturalnym jelicie. Dojrzewa średnio 80 dni, ma cylindryczną formę. Idealne do kanapek, talerza wędlin, a także na pizzę czy pinsę.

Salame Contadino Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Contadino to wyjątkowa włoska wędlina. Charakteryzuje się nieregularnością naturalnej osłonki z jelita okalającej mięso, jest wiązane ręcznie oraz dojrzewa średnio 60 dni. Idealnie sprawdzi się w ramach deski wędlin i serów, a także w chrupiących focacciach czy schiacciatach, tworząc z innymi dodatkami wyjątkowe kanapki idealne na lunch.