Ignalat

Ser Scamorzina affumicata

Tradycyjny wędzony ser śmietanowy z mleka krowiego z regionu Apulia. Otrzymywany jest metodą zwaną po włosku pasta filata.

Ignalat

Ser Mozzarella treccia

Pleciony ser Mozzarella wytwarzany z mleka krowiego.

Ignalat

Ser Stracciatella pugliese

Kremowy serek śmietankowy z mleka krowiego z regionu Apulia czyli kawałeczki mozzarelli zatopione w kremowej śmietance

Mortadella Leoncini senza pistacchio

Kiełbasa włoska bez dodatku pistacji. Prawdziwa mortadela z najlepszej jakościowo włoskiej wieprzowiny: słoniny oraz zmielonego mięsa. Wędlina o klasycznym, wyrazistym smaku.

Sfilacci di Manzo

To wyjątkowy włoski specjał, czyli pokrojona w paski wołowina (szarpana). Dojrzewające mięso wołowe.

Spianata calabra TOP

Włoska szynka wieprzowa o mocnym, ale zarazem zbilansowanym smaku. Stanowi wspaniały dodatek na desce wędlin, a także nadaje się do kanapek, grzanek, tostów oraz do pizzy.

Prosciutto Cotto Fattoria

Gotowana szynka z udźca wieprzowego z dodatkiem soli, rozmarynu, pieprzu, czosnku i białego wina. Jest to włoskie mięso o gwarantowanej wysokiej jakości i niepowtarzalnym smaku.

Salamino dritto piccante

Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku, pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Posiada intensywny czerwony kolor i niezwykły aromat.

Salame Milano

Charakterystyczna włoska wędlina o słodkim i delikatnym smaku, przywodząca na myśl najbardziej szlachetny rodzaj mięsa. Niezwykle popularne salami będące idealnym składnikiem pizzy i kanapek.

Ser Grana Padano DOP

Grana Padano to półtłusty ser produkowany z mleka krowiego. Zaliczany jest do serów dojrzewających, twardych oraz podpuszczkowych. To jeden z najbardziej znanych produktów włoskich, mających znak jakości DOP (Denominazione di Origine Protetta).