Delduca - placeholder
Citres

Pomodori secchi

Suszone pomidory w oleju. Delikatne i aromatyczne. Znakomite jako przystawka na zimno. Doskonałe do dań głównych i makaronów.

Delduca - placeholder

Crema aceto balsamico di Modena IGP 500ml

Krem z octu balsamicznego do dekorowania potraw zimnych takich jak sałatki owocowe, lodów, deserów i serów. Polecany również do mięs, jaj, krewetek, risotto i potraw smażonych.

Delduca - placeholder

Belveneto formaggio da tavola

Belveneto to miękki ser z mleka krowiego o dojrzewającej skórce. Świetny jako przystawka lub zwieńczenie posiłku. Dobrze komponuje się z owocami, jak np. jabłko i gruszka. Idealny na pizzę.

Delduca - placeholder

Ser Mozzarella Ciliegina

Bocconcini di mozzarella to niewielkie kuleczki mozzarelli, zwane po włosku „kąskami” lub „czereśniami”, gdyż swoim kształtem i wielkością przypominają właśnie czereśnie lub pomidorki koktajlowe.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella Fior di Latte

Nowość

Mozzarella Fior di Latte w formie kuleczek

Delduca - placeholder

Ser Mozzarella per pizza Julienne Rosella

Mozzarella z mleka krowiego w postaci wiórków julienne, tradycyjnie produkowana z masy parzonej, o doskonałych właściwościach topnienia. Idealna do pizzy klasycznej oraz alla Romana, wypiekanej w piecu elektrycznym lub opalanym drewnem.

Delduca - placeholder

Salame Finocchina

Salame al Finocchio dojrzewa około 6 miesięcy w przewiewnych pomieszczeniach po uprzednim moczeniu jej w czerwonym winie.

Delduca - placeholder
Nowość

Salametto al Aglio

Nowość

Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z czosnkiem. Wykwintny produkt dla koneserów. Znakomite na wykwintną deskę wędlin.

Delduca - placeholder

Spianata piccante Pedroni

Pikantna włoska wędlina regionalna z papryczką peperoncino. Sprawdzi się zarówno podana na zimno, jak i na kanapkach i pizzy.

Delduca - placeholder

Nduja Piccante

‘Nduja to miękka, pikantna wędlina wieprzowa o maślanej konsystencji, z dużą zawartością papryczki peperoncino, rodem z regionu Kalabria. Świetna na pizzę, do sosów, makaronów, kanapek, dojrzałych serów.