Pastificio G. di Martino Gnocchi Sardi Dolce&Gabbana

39 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Gnocchi Sardi Dolce&Gabbana

Nowość

Gnocchi sardi to krótki, prążkowany makaron pochodzący z Sardynii. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Te małe kąski są idealne do solidnych sosów z kiełbasą, jagnięciną lub dziczyzną.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Candele Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Candele (świece) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do dań z piekarnika oraz zup.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Spaghetti Lunghi Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Spaghetti Lunghi (długie spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do klasycznych sosów.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Ziti Lunghi Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Ziti Lunghi (długie spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do klasycznych sosów.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Mezzi Paccheri Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Paccheri to makaron z włoskiej pszenicy durum. Jakość produktu jest certyfikowana znakiem IGP. Idealny do zapiekanych dań z makaronu, zup i sałatek makaronowych.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Linguine Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Linguine ("spłaszczone spaghetti") z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Ciasto na makaron jest przeciągane przez specjalne matryce z brązu i wolno suszone, produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni dla dań rybnych i warzywnych.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Pappardelle

Nowość

Makaron Pappardelle z semoliny z włoskiej pszenicy durum w kształcie płaskich pasków. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Ten rodzaj makaronu wybornie komponuje się z mięsnym ragù.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Spaghetti Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Spaghetti (długie nitki) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Ciasto na makaron jest przeciągane przez specjalne matryce z brązu i wolno suszone. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni dla klasycznych sosów np. al pomodoro czy aglio olio.

Delduca - placeholder
La Molisana

Rigatoni Molisana

Makaron o kształcie żebrowanych rurek, szerszych od penne. Luksusowa linia makaronów, wytwarzanych na matrycach z brązu, z ziarnem obrabianym na kamieniu. Idealny do rzymskiego "cacio e pepe", czy gorgonzola-jabłko bądź fasola borlotti i borowiki.

Delduca - placeholder
La Molisana

Pasta a Riso Molisana

Makaron o wielkości ziarenek ryżu. Idealny na zimne dni. Doskonale pasuje do zup i rosołów. Znakomita alternatywa dla ryżu.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA