Ser Mozzarella di latte di bufala affumicata San Salvatore

Ser Mozzarella di bufala affumicata to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Pobierz Kartę Produktu
Pochodzenie produktu:

Kampania

Kampania

Opis

Ser Mozzarella di bufala affumicata to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych, rodem z południowych Włoch. Wyróżnia się większą zawartością tłuszczu i białka niż sery z mleka krowiego, dzięki czemu nabiera niepowtarzalnego, kremowego smaku. Sugestie

Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Produkt na zamówienie.

Dane techniczne

Rodzaj sera:

z mleka bawolego, wędzony

Składniki:

MLEKO bawole pasteryzowane, serwatka, podpuszczka, sól, aromat wędzarniczy.

Waga:

500 g (po odsączeniu 250g)

Sposób przechowywania:

Przechowywać w lodówce w temp. +4 - 10 °C.

Kraj pochodzenia:

Włochy

Alergeny:

MLEKO (LAKTOZA)

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100g produktu

Wartość energetyczna:

273 kcal / 1132 kJ

Tłuszcze:

24 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g

Węglowodany:

0,35 g, w tym cukry 0,32 g

Białka:

14 g

Sól:

0,63 g

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA