
Zi’tore Frusinate IGP
Czerwone wino Frusinate IGP z winogron Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie sprawdzi się do grillowanych mięs, dziczyzny, tagliatelle al ragù.

Cloe Spumante Rosato Millesimato Brut Nature
Różowe wino musujące wysokiej jakości z winogron ze szczepu Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie pasuje do ryb, sushi, spaghetti z małżami oraz smażonych owoców morza.

Gizziello Frusinate IGP Rosato Frizzante
Różowe wino musujące z winogron szczepu Lecinaro, leżakujące 6 miesięcy w betonowych zbiornikach. Produkt wyprodukowany według zasad biodynamiki. Świetnie nada się do zup strączkowych, smażonych owoców morza oraz zapiekanej ryby w piekarniku.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G
Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Ser Fontina Valdostana DOP
Fontina to włoski ser z mleka krowiego, któremu nadano w 1995 roku certyfikat DOP – Chronionej Nazwy Pochodzenia. Półtłusty ser o miękkiej i elastycznej konsystencji. Świetnie nadaje się do przyrządzania przystawek i dań głównych. Sprawdza się na desce serów z akompaniamentem dobrego czerwonego wina, a także w licznych przystawkach i daniach głównych. Może być zapiekana, gotowana i duszona.