
Condimento al basilico
Oliwa z oliwek extra virgin z naturalnym aromatem bazylii. Oliwa tłoczona jest na zimno z oliwek w 100% włoskich. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza sałatek, makaronów, pizzy, włoskich grzanek (bruschetta), caprese i dań na zimno.

Condimento agli agrumi
Oliwa z oliwek extra virgin aromatyzowana cytrusami (cytryną i mandarynką). Oliwa tłoczona jest na zimno w 100% z włoskich oliwek. Cytrusowy aromat wzbogaci letnie sałatki i dania na bazie ryb.

Condimento al peperoncino
Oliwa z oliwek extra virgin aromatyzowana ostrą papryczką peperoncino. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza makaronów, pizzy, grzanek i sałatek.

Condimento al limone
Oliwa z oliwek extra virgin z dodatkiem cytryny. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza makaronów, pizzy, włoskich grzanek – do bruschett, caprese i dań na zimno (np. sałatek ryżowych).

Burrata di Bufala 125 g
Burrata to świeży włoski ser z pasteryzowanego mleka. "Serce" burraty to aksamitny postrzępiony serek z masy parzonej zanurzony w delikatnej, kremowej śmietance i zamknięty w "sakiewce".

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Olive Nocellara del Belice snocciolate
Sycylijskie zielone oliwki Nocellara bez pestek z Doliny Belice. Chrupiące, o mocnym, słodkim smaku. Bez pestek. Podawać jako aperitif z serami i wędlinami. Odpowiednie do sosów i pieczonych ryb.

Ser Mozzarella di bufala affumicata Salerno
Ser Mozzarella di bufala affumicata DOP to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Ser Bocconi di bufala Salerno
Bocconcini di Bufala Campana DOP to kuleczki mozzarelli z mleka bawolego z regionu Kampania. Znakomite na pizzę, zwłaszcza do klasycznej caprese.

Ser Mozzarella di bufala Salerno
Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania.

Battuto di olive leccino con acciughe e capperi
Pasta z oliwek leccino, anchois, kaparów, czosnku, pikantnego peperoncino, oregano, kopru włoskiego i dodatkiem octu winnego o charakterystycznym śródziemnomorskim smaku. Doskonały dodatek do przekąsek i przystawek, znakomity na gorącą bruschettę lub cieplutki chlebek domowej roboty.

Sugo all’arrabbiata
Gotowy sos do makaronu na bazie pulpy pomidorowej z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino, oliwy z oliwek, cebuli, czosnku, pietruszki i bazylii. Wystarczy podgrzać.

Patè di olive nere
Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.