![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINACLASSICA350-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-CLASSICA-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina classica 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/feletto-a-latte-crudo-bio-1-370x272.jpg)
Ser Feletto Bio Latte Crudo
Miękki ser Feletto produkowany z mleka krowiego. Kremowy i przyjemny. Mleko najwyższej jakości pochodzące głównie z Wenecji Euganejskiej oraz z terenów Narodowego Parku Dolomitów Bellunesi. Idealnie smakuje solo, ale również z przekąskami, wędlinami oraz winem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/Screenshot-2024-02-02-144909.png)
Crema di zucca
Aksamitny krem z dyni z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt gotowy do podania. Doskonały m.in. do sosów i sals, crostini, risotto i makaronu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/Screenshot-2024-02-02-135254.png)
Crema tartufata
Krem grzybowy z pieczarek i grzybów shiitake z truflą letnią. Produkt gotowy do podania. Znakomity m.in. do bruschetty i makaronu. Dobrze łączy się z jajkami, serami i mięsem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/05/Crema-pistacchio_200g-500x500-1-315x315.png)
Crema di pistacchio salato
Krem pistacjowy solony w formie gęstej, kremowej pasty do smarowania, z dużą zawartością pistacji (55%). Doskonały na bruschettę, pizzę, do włoskich pierwszych dań, wytrawnych tart i deserów,
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/11/pasticceria-fraccaro-torrone-tenero-cuor-di-mandorla-torroni-fraccaro-spumadoro-315x315.jpg)
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/torrone-tenero-cuor-di-mandorla-torroni-fraccaro-spumadoro-316x315.jpg)
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Basajo-315x315.jpg)
Ser Basajo ® LUXURY DESIGN
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/Briscola-315x315.jpg)
Ser Briscola® Bio al Raboso
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Basajo-1-315x315.jpg)
Ser Basajo
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/8018872003359_Pesto-Basilico-180g-1-252x315.jpg)
Pesto con Basilico alla genovese DOP
Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/8018872000983_Olive-farcite-con-tonno-240g_01-323x315.jpg)
Olive farcite con tonno e acciughe
Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/Pate-funghi-porcini-180g-252x315.jpg)
Patè di funghi porcini
Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/8018872003793_Peperoncini-farciti-con-tonno-240g_01-323x315.jpg)
Peperoncini farciti con tonno
Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/8018872002758_Sugo-olive-e-tonno-350g_01-400x616-1-205x315.jpg)
Sugo tonno e olive
Śródziemnomorski sos do makaronu, bogaty w dobrego tuńczyka jak i najlepsze zielone oliwki, wykończony doskonałym sosem pomidorowym i oliwą z oliwek. Gotowy do podania po podgrzaniu.