Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
Panettone con praline di cioccolato incarto artigianale
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.
Panettone con praline di cioccolato
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con crema limoncello
Włoska babka Panettone z kremem limoncello na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone alle bollicine Trevigiane
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone al pistacchio incarto artigianale
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.
Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Pandoro classico
Klasyczna babka waniliowa na naturalnym zakwasie z cukrem pudrem do posypania. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone classico
Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Panettone
Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Cantucci alle mandorle
Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Bottarga di muggine
Suszona ikra z cefala pospolitego z rodziny mugilowatych. Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub dodatek do makaronu, zwłaszcza spaghetti.
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.