![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/07/Petto-di-tacchino-nudo-315x315.jpg)
Petto di tacchino al forno
Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/07/Roastbeef-di-manzo-Del-Duca_intera-315x315.jpg)
Roastbeef di manzo DelDuca
Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/06/porchetta-maialino-arrosto-intero-kg-10-12-pieczon-370x224.jpg)
Porchetta Maialino Arrosto KG12 + con lonza al naturale
Pieczone prosię w całości nadziewane schabem wieprzowym, przyprawione solą i naturalnymi aromatami. Gotowe do podpieczenia w piekarniku. Wyjątkowe rozwiązanie na imprezę, przyjęcie czy szczególną kolację w większym gronie.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Porchetta-Trevisana-Del-Duca_Intera_meta-315x315.jpg)
Porchetta Trevisana
Tradycyjna porchetta z szynki wieprzowej wywodząca się z prowincji Treviso. Mięso marynowane jest w białym winie i ziołach, a następnie długo pieczone. Wędlina idealna do pizzy, kanapek i przystawek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/crudo-nazionale-1-370x296.jpg)
Prosciutto crudo a fettine con separa fette
Szynka wieprzowa dojrzewająca w plasterkach. Aromatyczna, o słodko-słonym, delikatnym smaku. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Regina-di-Marca_intera_meta-1-315x315.jpg)
Regina di Marca
Włoski specjał wędliniarski. Klasyczny smak i miękkość Sopressa Trevigiana zestawione z delikatnym smakiem schabu, a wszystko otoczone aromatami pieprzu syczuańskiego. Włoska wędlina doskonałej jakości, idealna do podania na wyrafinowanej desce wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Finocchiona-1-370x220.jpg)
Salame al finocchio
Włoska wędlina wieprzowa aromatyzowana nasionami kopru włoskiego z regionu Emilia Romania. Znakomita na klasyczny talerz przystawek, na pizzę Gourmet np. ze startym serem owczym pecorino.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Salsiccia-Ungherese-meta-e-intera-315x315.jpg)
Salame ungherese
Włoskie salami z drobno mielonego mięsa wieprzowego. Idealne do kanapek, grzanek, na deskę wędlin i pizzę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/salamino-piccante-1-370x228.jpg)
Salamino dritto piccante premium
Włoska ostra kiełbaska z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, o intensywnym smaku i aromacie, z papryczką peperoncino. Znakomita na deskę wędlin, jako przystawka i przekąska czy dodatek do kanapek, grzanek oraz na pizzę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/auricchio-dolce-370x175.jpg)
Ser Provolone dolce Auricchio
Łagodny ser krowi, wyrabiany wedle ściśle określonych tradycyjnych receptur. Poddawany jest dojrzewaniu przez okres około miesiąca, dzięki czemu ser zachowuje delikatność smaku mleka. Składnik wielu receptur kuchni włoskiej, zwłaszcza tych łatwych i szybkich w przygotowaniu np. pizzy, tostów.