![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/05/049E-VENTRICINA_CLASSICA_Bianco-370x247.jpg)
Salame Ventricina
Dojrzewające salami wieprzowe o średnim stopniu mielenia. Pikantnie doprawione. Idealnie nada się na deskę wędlin do popołudniowego aperitifu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/05/450-PROSCIUTTO-STAGIONATO-PRIMULA-S_OSSO-PRESSATO_CLASSICA-370x247.jpg)
Prosciutto Stagionato Pressato „Primula”
Dojrzewająca włoska szynka wieprzowa "Primula". Ma niezwykle słodki smak, jest aromatyczna oraz bardzo przyjemna dla podniebienia. Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/05/458_PROSCIUTTO-CRUDO-STAGIONATO-DISOSSATO-MATTONELLA-236x315.jpg)
Prosciutto Crudo Mattonella
Dojrzewająca włoska szynka wieprzowa. Ma słodki i trwały smak, Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/Screenshot-2024-02-23-134542-210x315.png)
Pomodori datterini gialli Rosso Gargano 400g
Włoskie żółte pomidory z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Doskonały zamiennik świeżych pomidorów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/11/adsfgasd-315x315.jpg)
Pomodori pelati Rosso Gargano 400g
Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Doskonały zamiennik świeżych pomidorów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/07/masseria-friarielli-1-266x315.jpeg)
Broccoli Friarielli del Vesuvio
Brokuły friarielli ze stoków Wezuwiusza w zalewie z oleju słonecznikowego z czosnkiem i papryczką peperoncino. Znakomity neapolitański dodatek do makaronów, bruschetty, pizzy i mięs.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/06/finocchio1-232x315.png)
Finocchi grigliati del Vesuvio
Grillowane bulwy kopru włoskiego ze stoków Wezuwiusza w zalewie słodko-kwaśnej. Idealne jako dodatek do burraty i mozzarelli, doskonale wzbogacają sałatki i dania z makaronu. Ułożone na pizzy wyjętej z pieca dodają jej wyjątkowej świeżości.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/pacchetelle3-236x315.jpg)
Pacchetelle di Pomodorino Giallo Campano
Żółte pomidorki ze stoków Wezuwiusza. Idealne do delikatnych dań jak np. dania rybne, delikatne mięsa. Doskonałe do eleganckich i wyszukanych makaronów, pizzy i focacci.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Pachettelle-rosse-del-Piennolo-del-vsuvio-DOP-245x315.jpg)
Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.
Czerwone pomidorki z Wezuwiusza z certyfikatem DOP. Soczyste, pełne smaku pomidorki uprawiane na żyznej wulkanicznej glebie, pod gorącym słońcem południa. Doskonałe do mięs, ryb, makaronów i na pizzę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/aSasASsASsa-315x315.jpg)
Pomodori pelati Rosso Gargano
Dojrzałe włoskie pomidory bez skórki, z regionu Apulia, w dużych puszkach 2,55 kg. Doskonałe do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Można je stosować jako zamiennik świeżych pomidorów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/image_2024_03_01T13_16_23_474Z-315x315.png)
Ser Robiola di Capra sac-à-poche
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.