Najświeższe mięso i ryby
W naszej ofercie znajdują się włoskie mięsa i ryby zarówno delikatne jak i wyraziste w smaku, miękkie, wykwintne i rozpływające się w ustach. Oferujemy mięso wieprzowe, wołowe, antrykoty i najlepsze włoskie kiełbasy.
Są to produkty idealnie nadające się do ciepłych kanapek panini i pizzy, stanowiące wspaniałe połączenie z polentą i makaronami.

Baccala’ alla vicentina
Baccala’ alla vicentina to regionalne danie w prowincji Vicenza

Baccala’ Mantecato
Baccala’ mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych, pysznych przekąsek serwowanych w Wenecji i okolicach.

Bottarga di muggine
Suszona ikra z cefala pospolitego (ryba z rodziny mugliowatych). Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub z makaronem (zwłaszcza spaghetti).

Filetti di alici
Filety z anchois. Silnie solone filety z sardeli europejskiej o bardzo silnym, zdecydowanym smaku.

Filetti di Sgombro
Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.

Filetti Tonno Moro
Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro

Nero di seppia
Nero di seppia – atrament kałamarnicy. To oryginalna i ekskluzywna przyprawa dzięki której dania wzbogacone są o nutę śródziemnomorskiego smaku oraz zyskują niepowtarzalny, atrakcyjny wygląd.

Tonno Filetti Lukus
Wysokiej jakości filety z tuńczyka w oliwie z oliwek. Doskonale komponują się z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką, doprawione oliwką z oliwek, pietruszką i octem balsamicznym. Idealne do drugich dań.

Tonno in busta
Tuńczyk w oleju słonecznikowym w saszetce. Idealny do sałatek, kanapek i bardziej złożonych dań, np. zapiekanek makaronowych czy sosów do makaronu. Komponuje się znakomicie z pomidorami, bakłażanem, cukinią, grillowaną papryką. Można z niego przyrządzić zarówno pastę kanapkową, jak i dodać do wytrawnej tarty lub pizzy.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
