Ser Burrata Ignalat 100 g

23 wpisy
Delduca - placeholder
Ignalat

Ser Burrata Ignalat 100 g

Klasyczna burrata z regionu Apulia. Świeży ser podpuszczkowy o śmietankowym sercu o niezrównanej miękkości i delikatności. Doskonałość sama w sobie. Idealna na zimno i z pierwszymi ciepłymi daniami.

Delduca - placeholder
Ignalat

Ser Burrata Ignalat 125 g

Klasyczna burrata z regionu Apulia. Świeży ser podpuszczkowy o śmietankowym sercu o niezrównanej miękkości i delikatności. Doskonałość sama w sobie. Idealna na zimno i z pierwszymi ciepłymi daniami.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caprino di capra 80 g

Nowość

Serek z koziego mleka do smarowania. Ser jest biały, świeży, miękki, kremowy, słodkawy i jednocześnie kwaskowaty. Możesz posmarować nim crostini, dodać do carpaccio z buraka, wypełnić nim brzegi pizzy i makaron.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Robiola di capra

Nowość

Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli, a także do sernika.

Delduca - placeholder
Capurso Azienda Casearia

Ser Stracciatella d’amore

Poszarpana mozzarella w śmietance. Idealnie kremowa i rozpływająca się w ustach. Ze względu na swoją konsystencję odpowiednia do maczania w niej przekąsek, smarowania crostini jak i do pokrycia nią pizzy po piecu czy jako dodatek do pysznej pasty czy risotto.

Delduca - placeholder
Nowość

Burrata di Bufala 125 g

Nowość

Burrata to świeży włoski ser z pasteryzowanego mleka. "Serce" burraty to aksamitny postrzępiony serek z masy parzonej zanurzony w delikatnej, kremowej śmietance i zamknięty w "sakiewce".

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Burrata 100 g

Nowość

Świeży ser typu pasta filata ze śmietanką. Produkt otrzymano z postrzępionej masy parzonej z dodatkiem śmietany UHT (stracciatella) w cienkiej powłoce również z masy parzonej (burrata). Wyjątkowo kremowy i uniwersalny produkt: jako samodzielna przystawka, jako dodatek do sałatek, makaronów, na pizzę (po wyjęciu z pieca) czy nawet do owocowych dań na słodko.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Burrata Al Basilico Ignalat

Nowość

Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Robiola di Capra sac-à-poche

Nowość

Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.

Delduca - placeholder
Nowość
Valcolatte

Ser Ricottine 2x100g

Nowość

Serek ricotta w małych kubeczkach, pakowany podwójnie. Kremowa i jednocześnie krucha, wyłącznie z pasteryzowanego mleka krowiego. Idealna na raz! Zarówno do deserów jak i dań wytrawnych.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA