Girasoli Mozzarella e Pomodoro

13 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość

Girasoli Mozzarella e Pomodoro

Nowość

Ravioli z semoli twardego ziarna pszenicy z nadzieniem z mozzarelli, pomidorów i sera Grana Padano. Doskonale komponuje się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość

Girasoli Mozzarella e Pomodoro

Nowość

Ravioli z semoli twardego ziarna pszenicy z nadzieniem z mozzarelli, pomidorów i sera Grana Padano. Doskonale komponuje się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość

Grantortelli Ricotta e Spinaci

Nowość

Duże ravioli z semoli twardego ziarna pszenicy z nadzieniem ze szpinaku i sera Grana Padano. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano.

Delduca - placeholder
Nowość

Girasoli ai funghi porcini

Nowość

Ravioli z semoli twardego ziarna pszenicy z nadzieniem z ricotty, borowików, pieczarek i sera Grana Padano. Doskonałe z masłem, czosnkiem i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość

Girasoli al salmone

Nowość

Ravioli z semoli z twardego ziarna pszenicy z nadzieniem z wędzonego łososia i sera Grana Padano. Doskonałe z salsą na bazie masła i czosnku, z dodatkiem świeżej śmietanki i szafranu.

Delduca - placeholder

De Cecco Paccheri

Paccheri to rodzaj makaronu o kształcie dużych rurek, charakterystyczny dla regionu Kampania. Doskonałe do gęstego mięsnego sosu ragù typu neapolitańskiego. Znakomite do nadziewania.

Delduca - placeholder

Tagliatelle all’uovo

Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim), przygotowanego z mielonego mięsa wieprzowego, cielęcego i wołowego, z dodatkiem masła, boczku i pomidorów.

Delduca - placeholder

Pappardelle all’uovo Barilla

Pappardelle to rodzaj makaronu jajecznego, który kształtem przypomina tagliatelle jednak jest znacznie szerszy. Makaron jest bardzo chłonny i wytrzymały, dlatego świetnie nadaje się do sosów.

Delduca - placeholder

Gnocchi freschi di patate

Gnocchi ze świeżych ziemniaków gotowanych na parze. Doskonale smakują np. masłem i szałwią lub sosem pomidorowym i bazylią czy  ze śmietaną, speckiem i grzybami. Można przygotować je także z serem gorgonzola i boczkiem lub po prostu z oliwą extra vergine i parmezanem.

Delduca - placeholder

De Cecco Lasagne

Najpopularniejsza wersja lasagne to wersja z nadzieniem z ragù, beszamelem i parmezanem.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA