De Cecco Paccheri

De Cecco Paccheri
Paccheri to rodzaj makaronu o kształcie dużych rurek, charakterystyczny dla regionu Kampania. Doskonałe do gęstego mięsnego sosu ragù typu neapolitańskiego. Znakomite do nadziewania.

Tortellini al prosciutto crudo
Pierożki jajeczne tortellini z nadzieniem z szynką dojrzewającą prosciutto crudo

Tagliatelle all’uovo
Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim), przygotowanego z mielonego mięsa wieprzowego, cielęcego i wołowego, z dodatkiem masła, boczku i pomidorów.

Pappardelle all’uovo Barilla
Pappardelle to rodzaj makaronu jajecznego, który kształtem przypomina tagliatelle jednak jest znacznie szerszy. Makaron jest bardzo chłonny i wytrzymały, dlatego świetnie nadaje się do sosów.

Gnocchi freschi di patate
Gnocchi ze świeżych ziemniaków.

De Cecco Lasagne
Najpopularniejsza wersja lasagne to wersja z nadzieniem z ragù, beszamelem i parmezanem.

De Cecco Conchiglioni
Doskonałe do zapiekania w piekarniku z sosami rybnymi lub mięsnymi.

Paccheri Molisana
Wysokiej jakości makaron z twardej pszenicy w kształcie szerokich z włoskiego regionu Molise

Gnocchi di patate Molisana
Kluseczki ziemniaczane Gnocchi Molisana
Zachwyć podniebienia swoich klientów
