![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/Moniga-254x315.jpg)
Olio Extravergine di Oliva Moniga
Najwyższej jakości, tłoczona na zimno 100% włoska oliwa z oliwek extravergine EL NOSTRA' z Moniga del Garda w Lombardii. Otrzymywana z włoskich oliwek o intensywnym aromacie i "słodkim" smaku. Doskonała zarówno do dań na zimno jak i na ciepło, sałatek czy pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/04/Riccotta-Toscanna-di-peccora-315x315.jpg)
Ser Ricotta Toscana di pura pecora
Ricotta z pasteryzowanego mleka owczego i serwatki mleka owczego. Świeży serek o bardzo wszechstronnym zastosowaniu z regionu Toskania.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/bresaola-alla-tirolese-1-2-bresaola-wolowa-po-tyr-366x315.png)
Bresaola alla Tirolese
Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Filomena-315x315.jpg)
Ser Mozzarella in filone per pizza „Filomena”
Wysokiej jakości mozzarella z mleka krowiego o zwartej strukturze i miękkiej konsystencji w formie wałeczka. Doskonała na pizzę i do innych zastosowań w kuchni.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Auricchio-258x315.jpg)
Ser Provolettina Auricchio
Ser półtwardy z mleka krowiego produkowany według antycznej, tradycyjnej receptury wytwarzania Provolone Auricchio. Krótki okres dojrzewania sprawiam, że jest on sprężysty i delikatny w smaku. Doskonały jako składnik przekąsek czy pierwszych i drugich dań głównych, w formie panierowanej, smażonej, grillowanej lub pokrojony w kostkę jako składnik sałatek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/stracchino-NUDO-315x315.jpg)
Ser Stracchino
Świeży, kremowy ser z pełnotłustego mleka krowiego o konsystencji pasty i aromacie twarogu do smarowania. Idealny jako przystawka, do świeżego pieczywa i wykwintnej pizzy.