Nowość
Masseria di Puglia il Carro
Ricotta di Capra
Nowość
Ricotta di capra to włoski ser z koziego mleka i serwatki. Ma wyjątkową kremową konsystencję, wilgotność, intensywny smak koziego mleka oraz nadaje się do rozsmarowania. Idealnie komponuje się z owocowymi konfiturami, a z kawałkami czekolady staje się wyjątkową pysznością.
Nowość
Salumificio De Stefani
I Giacomini
Nowość
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Nowość
Salumificio De Stefani
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Nowość
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA