![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/giacomino-1024x683-1-370x247.jpg)
Nowość
Salumificio De Stefani
I Giacomini
Nowość
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/skenal-1-370x291.jpg)
Nowość
Salumificio De Stefani
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Nowość
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/bottarga-muggine-baffalito-315x315.jpg)
Smeralda
Bottarga di muggine
Suszona ikra z cefala pospolitego z rodziny mugilowatych. Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub dodatek do makaronu, zwłaszcza spaghetti.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA