99 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat

Nowość

Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Mozzarella Fior di Latte Ignalat

Nowość

Świeży ser podpuszczkowy z mleka krowiego, miękki i delikatny z regionu Apulia. Doskonała na zimno. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP

Ser Pecorino Romano DOP to włoski twardy ser podpuszczkowy wyprodukowany z pełnotłustego mleka owczego. Należy do rodziny serów dojrzewających. Ten włoski ser owczy charakteryzuje się słonym, pikantnym smakiem oraz intensywnym aromatem. Jest zwarty i wyjątkowo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP buccia nera

Twardy ser podpuszczkowy z mleka owczego o ostrym smaku i intensywnym aromacie, dojrzewający ok. 8 miesięcy. Ser o antycznym pochodzeniu, wywodzący się z regionu Lacjum. Doskonały jako ser do tarcia. Znakomity do wielu receptur, zwłaszcza do spaghetti carbonara, do amatriciany, spaghetti cacio e pepe.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni

Nowość

Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Stracciatella Ignalat

Nowość

Kremowy serek typu pasta filata w strzępkach zatopiony w kremowej śmietance. Wyjątkowy specjał z regionu Apulia. Doskonały samodzielnie. Znakomity jako dodatek do sałatek, pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder

Tonno Filetti Lukus

Wysokiej jakości filety z tuńczyka w oliwie z oliwek. Doskonale komponują się z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką, doprawione oliwką z oliwek, pietruszką i octem balsamicznym. Idealne do drugich dań.

Delduca - placeholder

Ventricina piccante

Typowa regionalna włoska wędlina wieprzowa o zdecydowanym, lekko pikantnym smaku. Jej smak idealnie komponuje się ze smakiem dojrzałego pomidora. Doskonała na pizzę. Znakomita do przygotowania pikantnej carbonary, sosu do krótkich makaronów np. trofii, cavatelli czy do gnocchi.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Pinot Nero Friuli DOC

Przyjemne i świeże Pinot Nero Friuli DOC to miękkie czerwone wino, owocowe, codzienne, o średniej intensywności. W nosie nuty czerwonych owoców i poziomek. Doskonałe do wędlin i serów o średnim okresie dojrzewania, do jagnięciny i drobiu oraz pierwszych dań np. risotto.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA