Nowość
Ser Palfuoco al peperoncino
Nowość
Ser pleśniowy dojrzewający z pasteryzowanego pełnotłustego mleka krowiego wzbogacony płatkami ostrej papryczki peperoncino. Doskonały jako aperitivo, dodatek do pizzy i polenty, świetny na ciepłym toście. Polecany w akompaniamencie czerwonego wina.
Nowość
Beppino Occelli
Ser z truflą letnią Crutin
Nowość
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Ventricina piccante
Typowa regionalna włoska wędlina wieprzowa o zdecydowanym, lekko pikantnym smaku. Jej smak idealnie komponuje się ze smakiem dojrzałego pomidora. Doskonała na pizzę. Znakomita do przygotowania pikantnej carbonary, sosu do krótkich makaronów np. trofii, cavatelli czy do gnocchi.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA