Nowość
Beppino Occelli
Ser Occelli® nel fieno Maggengo
Nowość
Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.
Ser Robiola
Miękki, kremowy serek z mleka krowiego o gęstej, aksamitnej konsystencji. Znakomity do smarowania, jako przekąska, przystawka. Ceniony w kuchni jako składnik wielu dań.
Ser Tomino
Serek tomino to niewielkich rozmiarów okrągły, miękki serek o białej barwie i delikatnym sercu. Powstaje z mleka krowiego.
Nowość
Beppino Occelli
Ser z truflą letnią Crutin
Nowość
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA