Produkt bez GMO

Gnocchi di patate 500 g
Ziemniaczane kluseczki. Prosty skład (5 składników), bez konserwantów i bez GMO. Gnocchi można doprawić ulubionymi dodatkami - masłem i szałwią, mięsnym ragu' lub zapiec w piekarniku (gnocchi alla sorrentina).

Gnocchi alla tirolese con spinaci 350 g
Ziemniaczane kluseczki szpinakowe (tyrolskie). Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi mogą być podawane ze śmietaną i speckiem lub masłem i szałwię.

Gnocchi di patate con zucca 500 g
Ziemniaczane kluseczki dyniowe. Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi z masłem i szałwią lub sosem pomidorowym.

Gnocchi alla romana
Kluseczki o subtelnym smaku oraz miękka i sprężysta konsystencja. Sprawdzą się doskonale zarówno z tradycyjnymi sosami, takimi jak pomidorowymi, ragu', śmietanowo-serowym czy pesto z bazylii.

Olive All’Ascolana
Zielone oliwki pozbawione pestek, w miejscu których znajduje się soczysty mięsny farsz, całość otoczona w chrupiącej panierce. Świetnie nadają się jako dodatek do deski serów lub degustacji wina.

Polpette di carne
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem mięsnym. Te pyszne pulpeciki do przygotowania na patelni lub w piekarniku to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di tonno
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem z tuńczyka. Te pyszne pulpeciki z nadzieniem z tuńczyka do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di verdure
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z miękkim warzywnym nadzieniem. Te pyszne pulpeciki z warzywnym nadzieniem do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Crespelle con chiodini e Asiago DOP
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z farszem z opieniek oraz sera Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con formaggi con Asiago DOP 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników wypełnionych serowym nadzieniem z serem Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con asparagi 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z nadzieniem szparagowym. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con pomodoro e mozzarella 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z sosem pomidorowym i mozzarellą. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con prosciutto cotto e stracchino 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z szynką prosciutto cotto oraz serem stracchino. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con spinaci 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników wypełnionych szpinakiem i polanych beszamelowym sosem. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con zucchine e brie 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z serowo cukiniowym nadzieniem i polanych beszamelowym sosem. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Galani dei dogi 150 g
Smażone ciastka karnawałowe z cukrem pudrem. Włoski odpowiednik faworków czy chrustu. Umilą popołudniową filiżankę włoskiego espresso.

Tarallini al peperoncino 250 g
Włoska przekąska (wł. tarallini) z ostrą papryczką peperoncino. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Podczas aperitifu świetnie łączą się ze świeżością serów miękkich i tych do rozsmarowywania.

Tarallini classici 250g
Włoska przekąska (wł. tarallini) o klasycznym smaku. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Podczas aperitifu świetnie łączą się ze świeżością serów miękkich i tych do rozsmarowywania.

Tarallini dolci al cocco e cioccolato 250 g
Włoska przekąska (wł. tarallini) na słodko z kokosem i czekoladą. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Możesz przechowywać je w spiżarni i zachwycić nimi gości na koniec posiłku lub jako dodatek do pysznej gorącej czekolady.

Konfitura extra z moreli
Konfitura extra z moreli. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Idealna do wypełnienia crostaty (włoska tarta), naleśników, a nawet tortu Sacher.

Konfitura extra z truskawek
Konfitura extra z truskawek. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Wybierz dżem truskawkowy extra, jeśli masz ochotę na prosty, lekki deser na śniadanie lub przekąskę: posmaruj nim chleb i sucharki lub użyj go jako pysznego nadzienia do rogalików, ciast i tart.

Konfitura extra z winogron
Konfitura extra z winogron. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Idealna do wypełnienia crostaty (włoskiej tarty) lub w ramach aperitifu - jej słodkość idealnie skontrastuje wytrawność włoskich wędlin i serów.

Marmellata extra di arancia
Konfitura extra z pomarańczy. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Świetny dodatek do herbaty, do posmarowania sucharków czy kromki chleba lub do wypełnienia pachnącej crostaty. Pasuje również do wytrawnych smaków: delikatny cytrusowy smak wybornie kontrastuje się z twardymi serami.

Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Panettone al Radicchio Rosso di Treviso IGP
Tradycyjna bożonarodzeniowa włoska babka na zakwasie. Środek wypełniony jest kandyzowaną cykorią z certyfikacją Treviso IGP.

Panettone Ciliegia di Marostica IGP e More
Tradycyjna bożonarodzeniowa włoska babka na zakwasie. Deser wypełniony jest kandyzowanymi czereśniami z miasteczka Marostica IGP oraz morwami, nie zawiera rodzynek ani skórek z kandyzowanych cytrusów.

Panettone Con Crema al Caramello Salato
Tradycyjna włoska babka bożonarodzeniowa Panettone z kremem ze słonego karmelu.

Panettone antico
Tradycyjna włoska babka bożonarodzeniowa Panettone z australijskimi rodzynkami oraz kandyzowanymi owocami cedru (cytronami).

Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Panettone alle bollicine
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.