Produkt bezglutenowy

61 produktów
Delduca - placeholder

`Nduja di Spilinga

Włoska 'Nduja di Spilinga to tradycyjny, bardzo pikantny specjał z regionu Kalabria produkowany z ostrej papryczki (peperoncino) i drobno mielonych tłustych części mięsa wieprzowego. Posiada miękką konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania ciepłych grzanek i pieczywa. Może być używana jako baza do sosów oraz jako dodatek do pizzy.

Delduca - placeholder

Bresaola a fettine

Bresaola to długo dojrzewająca szynka wołowa. Ta włoska wędlina z mięsa wołowego najwyższej jakości pochodzi z północnych Włoch. Jest miękka i aromatyczna, ma delikatny, lekko słonawy smak. Idealna w dietach, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu. Bresaola a fettine to typowa szynka włoska pakowana w plasterkach. Gdzie kupić prawdziwą wędlinę wołową? Zapytaj nas o produkt i złóż zamówienie!

Delduca - placeholder

Bresaola Ferrari

To włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Delduca - placeholder

Bresaola TOP Punta d’anca IGP

Mięso z polędwicy wołowej wysokiej jakości. Otrzymywane ze „szlachetnych” mięśni wołowych (Punta d’anca), które zgodnie z tradycyjną recepturą, po soleniu i natarciu ziołami zostawia się do wyschnięcia i sezonowania.

Delduca - placeholder

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

Delduca - placeholder
La Felinese

Coppa di Parma

Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do serów bądź wędlin, a także sałatek. Specjalna obróbka mięsa wpływa na miękkość i jakość tej włoskiej wędliny nadając jej niepowtarzalny smak.

Delduca - placeholder

Culatello Granducato

Mięso z udźca wieprzowego, tego samego, z którego powstaje słynna szynka parmeńska. Tradycyjny rodzinny produkt wiejski, najwybitniejszy ze wszystkich włoskich wędlin.

Delduca - placeholder
Polselli

Farina ideale verde

Mąka pszenna typu “00” z miękkiego ziarna. W= 220

Delduca - placeholder
Polselli

Farina senza glutine per Pizza

Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.

Delduca - placeholder
Wolf Sauris

Filetto di Sauris

Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim”, ale zarazem szlachetnym smaku. Jej wyjątkowość podkreślają aromaty specjalnie dobranych ziół oraz wędzenia w dymie bukowym.

Delduca - placeholder

Finocchiona IGP

Finocchiona to mielone mięso wieprzowe, aromatyzowane nasionami kopru włoskiego i moczone w czerwonym winie. Do jej produkcji wykorzystuje się mięso z partii brzucha i łopatki wieprzowej, a po odpowiednim przyprawieniu poddaje się długiemu okresowi dojrzewania.

Delduca - placeholder
Wolf Sauris

Fiocco di Sauris

Fiocco di Sauris to szynka wieprzowa najwyższej jakości, delikatnie podwędzana w dymie bukowym, a następnie poddawana procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomity zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.

Delduca - placeholder
Polselli

Lievito secco natura

Produkt o wyjątkowych właściwościach potrafiący poprawić smak i aromat wyrabianego ciasta zwiększając jego elastyczność i trwałość /wytrzymałość.

Delduca - placeholder
La Felinese

Mortadella Bologna con pistacchi IGP

Mięso wieprzowe z włoskich tusz. Po zmieleniu jest gotowane z dodatkiem słoniny, pistacji i aromatycznych ziół. Używany m. in. do farszu pierożków tortellini, kanapek.

Delduca - placeholder

Olive nere denocciolate Riviera

Drylowane czarne oliwki w oliwie z oliwek. Wyjątkowy, nieoczywisty smak włoskich oliwek o lekko podwędzanym aromacie.

Delduca - placeholder Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle gialle del Piennolo del Vesuvio D.O.P.

Pomidorki żółte del Piennolo Vesuviano. Poznajcie nasze nowe pyszne, soczyste pomidory… rodem z Wezuwiusza!

Delduca - placeholder Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.

Pomidorki del Piennolo Vesuviano. Poznajcie nasze nowe pyszne, soczyste pomidory… rodem z Wezuwiusza!

Delduca - placeholder

Pancetta affumicata

Pancetta Affumicata to dojrzewający boczek wieprzowy wędzony. Tradycyjna włoska pancetta to jedna z najbardziej popularnych włoskich wędlin wieprzowych, która najpierw poddawana jest soleniu, a następnie wędzeniu. Wędzony boczek suszony charakteryzuje się delikatnym smakiem i niezrównanym aromatem.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów