Produkt bezglutenowy

49 produktów

Bresaola a fettine

Dojrzewająca polędwica wołowa w plasterkach. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych.

Bresaola Ferrari

Dojrzewająca polędwica wołowa. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych.

Bresaola TOP Punta d’anca IGP

Mięso z polędwicy wołowej wysokiej jakości. Otrzymywane ze „szlachetnych” mięśni wołowych (Punta d’anca), które zgodnie z tradycyjną recepturą, po soleniu i natarciu ziołami zostawia się do wyschnięcia i sezonowania.

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego.

La Felinese

Coppa di Parma

Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do innych serów bądź wędlin, a także sałatek.

Culatello Granducato

Mięso z udźca wieprzowego, tego samego z którego powstaje słynna szynka parmeńska. Tradycyjny rodzinny produkt wiejski, najwybitniejszy ze wszystkich włoskich wędlin.

Polselli

Farina ideale verde

Mąka pszenna typu “00” z miękkiego ziarna. W= 220

Polselli

Farina senza glutine per Pizza

Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.

Wolf Sauris

Filetto di Sauris

Dojrzewająca polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim”, szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym.

Finocchiona IGP

Finocchiona to mielone mięso wieprzowe, aromatyzowane nasionami kopru włoskiego i moczone w czerwonym winie. Do jej produkcji wykorzystuje się mięso z partii brzucha i łopatki wieprzowej i po odpowiednim przyprawieniu poddaje długiemu okresowi dojrzewania.

Wolf Sauris

Fiocco di Sauris

Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomity zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.

Polselli

Lievito secco natura

Produkt o wyjątkowych właściwościach potrafiący poprawić smak i aromat wyrabianego ciasta zwiększając jego elastyczność i trwałość /wytrzymałość.

La Felinese

Mortadella Bologna con pistacchi IGP

Mięso wieprzowe z włoskich tusz. Po zmieleniu jest gotowane z dodatkiem słoniny, pistacji i aromatycznych ziół. Używany m. in. do farszu pierożków tortellini, kanapek.

Pancetta affumicata

Doskonałej jakości boczek wędzony Nocker wytwarzany w miasteczku Dobbiaco w Górnym Tyrolu. Dzięki tradycyjnym metodom wytwarzania i wędzenia boczek uzyskuje niezrównany smak i aromat.

Pancetta arrotolata „II Contadino”

Rolada z boczku z włoskich tusz wieprzowych. Idealny dodatek do kanapek, świeżych warzyw, marynat, fasoli, a także do zimnych przystawek i serów owczych.

Pancetta arrotolata al pepe nero

Rolada z boczku, w czarnym pieprzu, przygotowana z włoskich tusz wieprzowych. Idealny dodatek do kanapek, świeżych warzyw, marynat, fasoli, a także do zimnych przystawek i serów owczych.

Wolf Sauris

Pancetta arrotolata con peperoncino Sauris

Delikatnie podwędzana rolada z boczku z włoskich tusz wieprzowych z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino.

Pancetta magretta

Rolada z chudego boczku dojrzewająca przygotowana z włoskich tusz wieprzowych o delikatnym smaku i miękkim mięsie.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów