![La Molisana](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/l1300165-445x500.jpg)
![La Molisana](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/Molisana_2-150x87.png)
La Molisana
![La Molisana](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/l1300165-445x500.jpg)
La Molisana to dostawca włoskich makaronów przygotowanych według tradycyjnych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Firma zarządzana przez rodzinę Ferro w ciągu 6 lat zwiększyła sześciokrotnie swoje obroty, przewyższając wszelkie prognozy rozwoju i pojawiając się nagle na rynku międzynarodowym z ponad 30 000 ton makaronu sprzedawanego wyłącznie pod etykietą „molisana” (także makaron pełnoziarnisty).
![BRC](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/3-60x60.jpg)
This standard aims to guarantee the conformity of suppliers and attest to sellers’ ability to ensure the safety and quality of the products they sell.
![IFS](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/2-60x35.jpg)
The International Food Standard is an international standard aimed at qualifying and selecting suppliers of foodstuffs.
![ISO 9001:2008](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/1-60x36.jpg)
This certification attests to the fact that the quality of the company management system is in line with a standard of excellence.
![La Molisana](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/ric_4360-445x500.jpg)
To nie jest po prostu makaron – to historia rodziny, która od czterech pokoleń i ponad wieku starannie wybiera i mieli tylko najlepsze ziarna dojrzewające na ziemi, która ze względu na swoje niepowtarzalne cechy jest idealnym miejscem powstawania pysznego makaronu.
Molise to mały region, z dala od głównych dróg, który oferuje idealne warunki do przechowywania i przetwarzania najlepszych ziaren. Nasze górskie powietrze o odpowiedniej temperaturze jest idealne do przechowywania zbóż oraz gotowych produktów w optymalnych warunkach. Krystalicznie czysta woda ze źródeł świetnie nadaje się do ugniatania semoliny.
Dzięki temu dostarczamy naszym klientom jedynie najwyższą jakość włoskich makaronów.