Aglio Alla Siciliana

95 wpisów
Delduca - placeholder
Citres

Aglio Alla Siciliana

Obrane ząbki czosnku, pikantnie doprawiane. W zalewie olejowo-octowej, m.in. z pietruszką, papryczką i rozmarynem. Idealne w ramach aperitifu lub w sałatkach.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di zucca

Nowość

Aksamitny krem z dyni z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt gotowy do podania. Doskonały m.in. do sosów i sals, crostini, risotto i makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema tartufata

Nowość

Krem grzybowy z pieczarek i grzybów shiitake z truflą letnią. Produkt gotowy do podania. Znakomity m.in. do bruschetty i makaronu. Dobrze łączy się z jajkami, serami i mięsem.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Olive Nocellara del Belice snocciolate

Nowość

Sycylijskie zielone oliwki Nocellara bez pestek z Doliny Belice. Chrupiące, o mocnym, słodkim smaku. Bez pestek. Podawać jako aperitif z serami i wędlinami. Odpowiednie do sosów i pieczonych ryb.

Delduca - placeholder
Nowość

Passata di datterino Rosso Gargano

Nowość

Doskonała jakościowo tradycyjna passata z pomidorków daktylowych z Apulii. Gęsta, aromatyczna i jedwabista. Nie wymaga długiego gotowania. Doskonale przylega do makaronu, tworząc danie doskonałe. Znakomicie sprawdzi się również w wyszukanych potrawach, w tym na pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość

Sugo alle verdure Rosso Gargano

Nowość

Gotowy sos do makaronu na bazie pomidorów pelati i pulpy pomidorowej z Apulii, z dodatkiem bakłażana, cukinii, papryki, cebuli, marchwi, selera, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i czosnku. Bez konserwantów i bez dodatku cukru. Wystarczy podgrzać i podawać z makaronem.

Delduca - placeholder
Nowość

Sugo all’arrabbiata Rosso Gargano

Nowość

Gotowy sos do makaronu na bazie pulpy pomidorowej i pomidorów pelati z Apulii, z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i czosnku. Bez konserwantów i bez dodatku cukru. Wystarczy podgrzać i podawać z makaronem.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Melanzane a falde

Nowość

Doskonałej jakości bakłażany w cząstkach w zalewie z oliwą z oliwek, octem winnym, dodatkiem ostrej papryczki, czosnkiem, ziołami i przyprawami. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Broccoli Friarielli del Vesuvio

Nowość

Brokuły friarielli ze stoków Wezuwiusza w zalewie z oleju słonecznikowego z czosnkiem i papryczką peperoncino. Znakomity neapolitański dodatek do makaronów, bruschetty, pizzy i mięs.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Finocchi grigliati del Vesuvio

Nowość

Grillowane bulwy kopru włoskiego ze stoków Wezuwiusza w zalewie słodko-kwaśnej. Idealne jako dodatek do burraty i mozzarelli, doskonale wzbogacają sałatki i dania z makaronu. Ułożone na pizzy wyjętej z pieca dodają jej wyjątkowej świeżości.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA