![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/01/OLIVE-NOCELLARA-DEL-BELICE-290g-500x500-1-315x315.png)
Olive Nocellara del Belice snocciolate
Sycylijskie zielone oliwki Nocellara bez pestek z Doliny Belice. Chrupiące, o mocnym, słodkim smaku. Bez pestek. Podawać jako aperitif z serami i wędlinami. Odpowiednie do sosów i pieczonych ryb.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Sapore-di-sale-199x315.png)
Polselli Sale marino artigianale
Bogata w magnez, jod oraz inne elementy odżywcze niezbędne dla ludzkiego organizmu. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/filetto-sgombro-315x315.jpg)
Filetti di Sgombro
Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/170029-Moro-Tonno-Fil-OO-VV-190g-new-pack-241x315.jpg)
Filetti Tonno Moro
Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro z wyselekcjonowanych ryb ze zrównoważonych połowów, obrabiane ręcznie z najwyższą troską o jakość produktu. Zalane oliwą z oliwek fileciki bardzo delikatne i aromatyczne. Idealne do dań głównych i sałatek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speack-Del-Duca-315x315.jpg)
Speck Del Duca
Włoski speck wieprzowy z wyselekcjonowanego mięsa o najwyższej jakości wędzony w dymie bukowym. Doskonały jako przystawka. Idealnie pasuje do pizzy oraz deski wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/nocker-370x296.jpg)
Speck semistagionato
Dojrzewający 5 miesięcy włoski speck z Trydentu z wysokogatunkowego, wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego o charakterystycznym smaku, który zawdzięcza przyprawom oraz tradycyjnej metodzie wędzenia na drewnie bukowym. Dokonały jako przystawka. Idealnie pasuje do pizzy oraz deski wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/funghi-porcinidasdad-315x315.jpg)
Tonno Filetti Lukus
Wysokiej jakości filety z tuńczyka w oliwie z oliwek. Doskonale komponują się z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką, doprawione oliwką z oliwek, pietruszką i octem balsamicznym. Idealne do drugich dań.