Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Ser Spirito Rubino
Dojrzewający kozi ser uszlachetniany winem Marzemino passito. Ser dojrzewa 6 miesięcy. Świetny jako element aperitifu z czerwonym winem, rzemieślniczymi wędlinami oraz oliwkami i świeżym chlebem.
Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone alle bollicine
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con crema al limone
Włoska babka Panettone z kremem cytrynowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con gocce di cioccolato
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z groszkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Panettone
Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Ser Asiago DOP Fresco Nero
Delikatny ser półtwardy z mleka krowiego z czarną skórką oraz certyfikacją DOP. Słodki i delikatny ser dojrzewający minimum 40 dni. Wybitnie sprawdzi się na desce serów podczas aperitifu.
Pesto di pistacchi
Pistacjowe pesto jest idealnym wyborem dla miłośników słonych smaków. Krótka lista składników (pistacje, olej słonecznikowy, oliwa, sól, pieprz) czyni produkt prozdrowotnym, a zdecydowany i intensywny smak podbije walory smakowe wielu dań. Wyjątkowo kremowa konsystencja nada wyrazistości daniom na bazie makaronu czy ryżu ze skorupiakami.
Ser Fontina DOP
Fontina to włoski ser z mleka krowiego, któremu nadano w 1995 roku certyfikat DOP – Chronionej Nazwy Pochodzenia. Ser ma elastyczną konsystencję, dobrze się topi, jest on o kolorze jasnosłomkowym oraz z regularnymi oczkami. Świetnie nadaje się do przyrządzania przystawek i dań głównych.
Ser Tavoliere
Ser dojrzewający półtwardy z pasteryzowanego mleka krowiego, z licznymi dziurami. Idealny na deskę wędlin i serów, doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.
Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.
Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.
Przekąska bio Piadatina classica 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
Ser Bufala Glera
Ser z pasteryzowanego mleka bawolego z wytłoczynami z winogron Glera oraz białym winem Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Świetnie sprawdzi się solo lub jako część degustacji przy akompampaniamencie wina.
Ser Capra Fieno
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.
Ser Capra Foglia Noce
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.