Panettone con praline di cioccolato incarto artigianale
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.
Panettone con praline di cioccolato
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con crema limoncello
Włoska babka Panettone z kremem limoncello na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone alle bollicine Trevigiane
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone al pistacchio incarto artigianale
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.
Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Pandoro classico
Klasyczna babka waniliowa na naturalnym zakwasie z cukrem pudrem do posypania. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone classico
Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Panettone
Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Cantucci alle mandorle
Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Wino Brunello di Montalcino DOCG Riserva
Czerwone wino wytrawne typu Riserva. Eleganckie i pełne. Barwa intensywnie rubinowa z refleksami koloru owocu granatu. Długo leżakujące typu Riserva, o bogatym, złożonym bukiecie. Idealnie komponuje się dziczyzną, pieczonymi mięsami i dojrzewającymi serami.
Wino Brunello di Montalcino DOCG Vigna Spuntali
Czerwone wytrawne DOCG z winnicy Vigna Spuntali położonej na najcieplejszych stokach Montalcino. Intensywne i wyrafinowane, z nutami wiśni, suszonych fig, kandyzowanych owoców, pomarańczy. Komponuje się znakomicie z dziczyzną, pieczonym i grillowanym mięsem, serami o średnim okresie dojrzewania.
Wino Rosso di Montalcino DOC
Wino o barwie soczyście rubinowej połyskującej czerwieni typowej dla wina Sangiovese z rejonu Montalcino. Wyraźne i pełne życia. W bukiecie świeżość czerwonych owoców, jak czereśnia i porzeczka, po czym akcenty słodkie i nuty przypraw. Dobrze komponuje się zarówno z ciężkimi pierwszymi daniami, jak i białymi, bądź średnio delikatnymi mięsami.
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino