![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/11/pasticceria-fraccaro-torrone-tenero-cuor-di-mandorla-torroni-fraccaro-spumadoro-315x315.jpg)
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/torrone-tenero-cuor-di-mandorla-torroni-fraccaro-spumadoro-316x315.jpg)
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Basajo-315x315.jpg)
Ser Basajo ® LUXURY DESIGN
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/Briscola-315x315.jpg)
Ser Briscola® Bio al Raboso
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Basajo-1-315x315.jpg)
Ser Basajo
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET