Nowość
Citres
Olive Taggiasche denocciolate
Nowość
Drylowane, włoskie, ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek, makaronów, mięs. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.
Nowość
Salumificio De Stefani
I Giacomini
Nowość
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Nowość
Salumificio De Stefani
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Nowość
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA