Nowość
Caseificio Artigiana
Occhio Di Puglia
Nowość
Średnio dojrzewający ser z masy parzonej z pasteryzowanego mleka. Charakteryzuje się kształtem ściętego stożka oraz wnętrzem pełnym oczek, powstałych w wyniku działania kultur starterowych. Ser jest świetnym kandydatem na deskę wędlin i serów w ramach aperitifu.
Citres
Capperi medi
Kapary średniej wielkości, bez ogonków, w zalewie z octu winnego. Znakomite do sałatek, zimnych dań, zup i sosów. Szczególnie dobrze komponują się z sosami do makaronów, mięs i ryb. Niezastąpione w caponacie, świetne do gazpacho, kuskus, pesto, focaccii i pizzy.
Citres
Capperi piccoli
Najbardziej cenionymi we Włoszech są „małe” kapary. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA