Nowość
La Casearia Carpenedo
Ser Briscola® Bio al Raboso
Nowość
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.
Citres
Peperoni grigliati
Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego. Marynata gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, świetnie smakuje również na pizzy.
Wolf Sauris
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
Wolf Sauris
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA