Wyśmienite trufle i grzyby
Trufle to jedne z najdroższych i najbardziej wykwintnych grzybów na świecie, które oferują swoje doskonałe walory smakowe oraz niepowtarzalny zapach.
Sprowadzamy do Polski trufle białe i czarne, przybliżając klimat i tradycje Włoch dla każdego, kto chciałby użyć tych unikalnych składników w swoich potrawach.
Toscobosco
Carpaccio di tartufo nero
Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Trufla jest doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.
Nowość
Funghi Trifolati Famigliola Gialla
Nowość
Opieńki zmienne w oleju i przyprawach. Gotowe do podania. Idealne do risotto, dań z makaronu oraz na pizzę i bruschettę.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA